Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πήραν φωτιά τα σύνορα μας: Τάγματα σύγχρονων Σκοπιανών «Κομιτατζήδων» απειλούν την Μακεδονία μας – Μετακίνηση βουλγαρικών δυνάμεων στα σύνορα με Σκόπια – Τουρκική απειλή στη Δ.Θράκη

Ενώ η εσωτερική κατάσταση στην ΠΓΔΜ βαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι Αλβανοί «γυαλίζουν τα όπλα τους» για ένα νέο γύρο έκαναν δυναμικά την εμφάνιση τους  νέοι σύγχρονοι Σκοπιανοί Κομιτατζήδες οι οποίοι φέρονται να είναι έτοιμοι, όπως και οι βάρβαροι πρόγονοι τους,  να θελήσουν να δημιουργήσουν  την «Μακεδονία του Πιρίν».
Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο είναι παράλληλο με την προσπάθεια υφαρπαγής της δυτικής Θράκης μας από τους Τούρκους, το οποίο προωθείται από τον γνωστό δισεκατομμυριούχο «Ανθύπατο» της ΕΕ και ηγέτη της νέας τάξης πραγμάτων Τ.Σόρος.
Τα σχέδια αυτά φέρονται μάλιστα να εντοπίστηκαν σε νατοϊκά γραφεία από το 1999 από Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι και διαμαρτυρήθηκαν στους Αμερικανούς, οι οποίοι τότε ήταν σφόδρα απασχολημένοι με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.Η διαρροή τους στον ελληνικό τύπο  ήταν θέμα  χρόνου επισείοντας ανησυχίες στην ελληνική πλευρά έκτοτε.
Τώρα έχουμε παράλληλα τους Σκοπιανούς  Κομιτατζήδες «σαν άλλοτε» να ξερογλείφονται  για την ελληνική μέχρι το υπέδαφος Μακεδονία ή του Μέγα Αλεξάνδρου την χώρα που αναφέρει και το σχετικό άσμα και τους Τούρκους του Ερντογάν στην δυτική Θράκη και το Αιγαίο .
Οι ίδιοι σύμφωνα με ένα τρομερό ρεπορτάζ φέρονται ορκισμένοι να υπερασπιστούν την ΠΓΔΜ με «όπλα και αίμα» εμφανίζοντας χάρτες που περιλαμβάνουν τους σημερινούς νομούς Θες/νικής, Πέλλας , Φλώρινας , Χαλκιδικής, Καβάλας και …πολλά άλλα.
Η  σημαία τους έχει λεζάντα την «ενωμένη Μακεδονία» με χάρτη που «περιλαμβάνει» ακόμη και την Ανατολική Αλβανία και δυτική Βουλγαρία .Πρόκειται για φασιστικές οργανώσεις που έχει οργανώσει ένας «γενίτσαρος» στην καταγωγή Σκοπιανός πολιτικός με το ελληνικό όνομα «Νικόλαος Γκρούγιος», ή Νικόλα Γκρουέφσκι σύμφωνα με κάποιες πηγές.
Αυτές οι οργανώσεις βρήκαν την τεράστια ευκαιρία αναβίωσης του σκοπιανού εθνικισμού και οργανώνουν πάνοπλες ομάδες στα πρότυπα των Κομιτατζήδων με σκοπό να διεξάγουν «αλυτρωτικές επιδρομές σε αλβανικά χωριά , ελληνικά και βουλγάρικα χωριά.
Ήδη ο Βούλγαρος πρόεδρος και πρώην ΑΓΕΑ Ρ.Ράντεφ φέρεται να έχει προσανατολίσει μέρος των μυστικών  του υπηρεσιών στα παραμεθόρια χωριά με την  ΠΓΔΜ ενώ οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι προσανατολισμένες στο νότο της Βουλγαρίας λόγω των Τούρκων  που ετοιμάζονται για εξέγερση με προτροπή Ερντογάν και στα ανατολικά λόγω μεταναστών.
Πρόκειται για έναν  «άγνωστο πόλεμο» που διεξάγεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τον οποίο αποκαλύπτουμε στους αναγνώστες μας.
Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ακόμα πιο αδυσώπητος λόγω της αποκάλυψης του τεράστιου δικτύου Ιμάμηδων οι οποίοι δεν έκαναν  φυσικά κατασκοπία μόνο στους Γκιουλενιστές που κατοικούν στα Βαλκάνια (αυτά είναι για αφελείς), αλλά σε «ότι κινείται , ότι πετάει και ότι κολυμπάειι», ελέω σχεδίων «επιστροφής» των νέο-οθωμανών στα Βαλκάνια .
Στα Σκόπια τώρα  αυτό το «θεάρεστο έργο» των νέων Κομιταζήδων έχει αναλάβει το γνωστό κόμμα  VMRO-DPMNE,  του Γκρουέφσκι 2008-2016.
Ξένες υπηρεσίες πληροφοριών υπολογίζουν περίπου πάνω από 100 πολυπληθείς σκοπιανές οργανώσεις  με χιλιάδες μέλη οι οποίες έκαναν «μάζεμα» όπως το λένε στο Βέλες για να καθορίσουν την στάση τους και τον αγώνα τους κατά των Ελλήνων , Αλβανών και Βουλγάρων.
«Ενημερώνουμε  ότι είμαστε ενωμένοι υπέρ της διατήρησης του ονόματος Μακεδονία, και οποιαδήποτε παρέκκλιση θα αποτελέσει εσχάτη  προδοσία και έτσι θα αντιμετωπιστεί», αναφέρει η ανακοίνωση της σκοπιανής οργάνωσης.
Πρόκειται σύμφωνα με ΜΜΕ για ΜΚΟ οι οποίες μετασχηματίζονται ταχύτατα σε κανονικές παραστρατιωτικές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες προτάσσουν  πρώτα από όλα την «μακεδονική τους καταγωγή» και τα αλυτρωτικά όνειρα για έξοδο στο Αιγαίο πέλαγος.
Μάλιστα τα «Λιοντάρια της Μπίτολα», μιλούν  ξεδιάντροπα  για την διατήρηση των «μακεδονικών γονιδίων» από την αρχαιότητα έως σήμερα κάνοντας λόγο και κατεχόμενη  (ελληνική) Μακεδονία.
ΜΚΟ με ονόματα «Λιοντάρια από το Μοναστήρι», Nepokor , Metodja Patse, και πολλές άλλες είναι βγαλμένες μέσα από τον ψευδομακεδονισμό και μεγαλοϊδεατισμό του  VMRO-DPMNE , λειτουργώντας ως ένοπλο τμήμα αυτών που θέλουν την Μακεδονία και οι περισσότεροι απο τους ηγέτες τους  είναι απόγονοι των Κομιτατζήδων που δρούσαν στην περιοχή μας  την περίοδο 1902-1908 .
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν ένοπλη αντιπαράθεση στις αρχές του 20ου αιώνα που διήρκεσε περίπου 4 χρόνια (1904-1908) και διεξήχθη στη Μακεδονία (τότε μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας) μεταξύ κυρίως Ελλήνων, Βουλγάρων και Τούρκων, και δευτερευόντος Σέρβων και Ρουμάνων από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό πως η σημαντική αυτή επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θα ήταν η επόμενη εδαφική απώλεια του Μεγάλου Ασθενούς.
Λόγω του ότι, η περιοχή της Μακεδονίας, τέθηκε υπό διεθνή Επιτροπεία μετά τη Συνθήκη του Βερολίνου (1878) και Γάλλοι, Ρώσοι και Αυστριακοί στρατιωτικοί ανέλαβαν καθήκοντα παράλληλης διοίκησης με τους Οθωμανούς, η Υψηλή Πύλη αδυνατούσε να παρέμβει δραστικά στις ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων, οι αντιμαχόμενες πλευρές προσπαθούσαν κατά καιρούς, αφενός να στρέφουν τις ευρωπαϊκές και οθωμανικές στρατιωτικές διοικήσεις κατά των αντιπάλων τους, και αφετέρου να συνεργάζονται με όποιες απ’ αυτές ήταν δυνατό, ενώ παράλληλα το Ηνωμένο Βασίλειο υπέσκαπτε με κάθε τρόπο την ενδεχόμενη Ελληνο-Βουλγαρική συνεργασία, φοβούμενη την εκμετάλλευσή της από τη Ρωσία.
Οι ίδιες ακριβώς συνθήκες επικρατούν και σήμερα έχοντας εμπλέξει και τις ίδιες δυνάμεις. Στα Σκόπια επιβεβαιώθηκε η δημιουργία παραστρατιωτικών ομάδων υπό την καθοδήγηση Ρώσων συμβούλων που έφτασαν εσπευσμένα στη γειτονική χώρα.
Συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες που διέρρευσαν και στο διαδίκτυο φαίνονται τέσσερις άνδρες ντυμένοι με μαύρες στολές και φορώντας μπερέ, επί του οποίου υπάρχει η εγγραφή «πατριώτες».
Ο πρώτος αριστερά της φωτογραφίας είναι ο διευθυντής του Γυμνασίου του Πρίλαπου –Πρίλεπ, ο Κιρίλ Νικολόφσκι, ο οποίος ασκούσε πιέσεις στους μαθητές να πηγαίνουν στις διαδηλώσεις για την υπεράσπιση του καθεστώτος.
Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας εξεδόθη ένα διάταγμα από τρία ανώτερα μέλη του VMRO-DPMNE για τη δημιουργία ειδικών μονάδων με τις ονομασίες «Τίγρεις» και «Λύκοι», που θα φορούν στολές και θα συμμετάσχουν σε επιχειρησιακές δραστηριότητες.
Την ιδέα της δημιουργίας μιας παραστρατιωτικής μονάδας «Λέοντες» επιβεβαίωσε και ο Τόνι Μιχαϊλόφσκι, μέλος της πολιτικής κίνησης για την υπεράσπιση της χώρας με το συνταγματικό της όνομα.
Η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι μία, είτε υπήρχαν οι Αλβανοί είτε όχι,  οι Σκοπιανοί  εθνικιστές θα συνέχιζαν να ορέγονται στην ελληνική Μακεδονία θεωρώντας την  δικό τους κομμάτι.
Την «απάντηση» στην σκοτεινή περίοδο 1902-1908 την έδωσαν αρχικά σώματα Μακεδονομάχων με επικεφαλείς Έλληνες δοξασμένους αξιωματικούς.
Σήμερα όμως υπάρχει ο ισχυρότατος εξοπλισμένος και επίφοβος ελληνικός στρατός τον οποίον τρέμουν οι Σκοπιανο-Βούλγαροι, οι οποίοι ονειρεύονται μεγαλεία και εδάφη που δεν τους ανήκαν ποτέ και τα οποία μόνο ως «τουρίστες» θα βλέπουν από κοντά.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου