Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ- ΣΟΚ: ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ: «THΝ ΕΠΝΙΞΑ, ΤΗΝ ΤΥΛΙΞΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑ… ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!»- ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΦΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!

ΠΑΤΡΟΑσφυξία όπως αποδεικνύεται προκάλεσε τελικά στο 6χρονο κοριτσάκι του ο πατροκτόνος της Αγίας Βαρβάρας.
Αν και από χθες, όταν και βρέθηκε η σορός του άτυχου κοριτσιού πεταμένη σε ένα κάδο 1 χλμ. μακριά από το σπίτι της οικογένειας οι πρώτη εκτίμηση ήταν ότι το παιδί είχε στραγγαλιστεί, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης Στυλιανής Εικοσιπεντάκη επήλθε από ασφυκτικό θάνατο, συνεπεία απόφραξης των ανωτέρων αναπνευστικών οδών στόματος και μύτης, ύστερα από πίεση που ασκήθηκε, κάτι που δικαιολογείται και από λίγες εκχυμώσεις που είχε στα χειλάκια του.
Όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής, πέρασαν 2 λεπτά μέχρι να χάσει τη ζωή της η 6χρονη, από τον ίδιο της… τον πατέρα, που σκηνοθέτησε και την κλοπή των χρυσαφικών από το σπίτι, τα οποία ακόμα δεν έχουν βρεθεί.
Η σοκαριστική περιγραφή του πατροκτόνου
Εντωμεταξύ ο πατροκτόνος σόκαρε και τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής όταν τους περιέγραψε πώς δολοφόνησε την κόρη του.
Ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός περιέγραψε στους πρώην συναδέλφους του ότι έκανε μπάνιο το αγοράκι και το έβαλε για ύπνο ενώ η μικρή δεν κοιμούνταν και ζητούσε συνέχεια τη μαμά της. Εκείνος τότε θύμωσε και της έπιασε τη μύτη και το στόμα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι τύλιξε το παιδί με την αγαπημένη του κόκκινη κουβέρτα και στη συνέχεια το έβαλε σε πλαστική σακούλα και κρατώντας την περπάτησε 1,5 χλμ. μακριά από το σπίτι του για το να το πετάξει σε κάδο απορριμάτων.
Στην αρχή στους αστυνομικούς, χθες, υποστήριζε το σενάριο ότι βγήκε από το σπίτι κάποια στιγμή το βράδυ άφησε πάνω τα κλειδιά και προφανώς τα πήραν οι διαρρήκτες οι οποίοι μπήκαν, έκλεψαν τα κοσμήματα και απήγαγαν την 6χρονη. Ηταν τόσο ψύχραιμος μετά τη δολοφονία της μικρής που είχε δασκαλέψει και τον γιο του, 6 χρονών επίσης, ήταν δίδυμα με το άτυχο κοριτσάκι, να πει στους αστυνομικούς ότι μπήκαν διαρρήκτες και ότι πήραν την αδελφή του, κάτι που ο μικρός έκανε μιλώντας στους ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατροκτόνος δεν υπέδειξε ακριβώς τον κάδο στον οποίο πέταξε τη μικρή απλά είπε στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε «ψάξτε πού το πέταξα γιατί δεν θυμάμαι».
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ περιγράφουν έναν άνθρωπο, κατά την κατάθεσή του, ψύχραιμο αλλά και ψυχρό. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι παρότι ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ενδείξεις ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ενδείξεις βίαιης συμπεριφοράς και στο παρελθόν. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία Εντωμεταξύ στον πατροκτόνο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εξύβριση νεκρού, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη με τον συνήγορό του να δηλώνει ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ότι έκαναν αίτηση να εξεταστεί από ψυχίατρο.
Βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του.
Ζήτησαν αμέσως να εξεταστεί ο δίδυμος αδελφός της μικρός Στέλλας. Όταν ο ειδικός ψυχολόγος εξέτασε το παιδί σήμανε συναγερμός. Ο μικρός είπε στον ψυχολόγο “μπήκαν κλέφτες στο σπίτι μας και άρπαξαν την αδελφούλα μου”. Φράση που έδειχνε ότι ο πατέρας το είχε “δασκαλέψει” να πει το σενάριο που έλεγε και ο ίδιος στους αστυνομικούς. Αμέσως δόθηκε εντολή να στον δήμο να μην αδειάσουν οι κάδοι σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων από το σπίτι της οικογένειας. Άρχισαν οι έρευνες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κοσμήματα που ο πατέρας είχε ισχυριστεί ότι άρπαξαν οι κλέφτες από το σπίτι. Αυτό κίνησε σοβαρές υποψίες. Όταν έδειξαν τα κοσμήματα στον 61χρονο, ουσιαστικά του έδειξαν και τις αποδείξεις ότι είχαν στοιχεία πως έλεγε ψέμματα. Κάπου εκεί ο συνταξιούχος αστυνομικός “έσπασε”. Ομολόγησε πως δεν είχε γίνει κλοπή και τότε ήρθε η δεύτερη ερώτηση. Για την τύχη του παιδιού.
Εκεί ο μέχρι τότε “ψύχραιμος” 61χρονος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του…
Υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο.
Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 61χρονος αστυνομικός, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό του Βασίλη Φασσέα ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα να εξεταστεί από ψυχίατρο καθώς όπως ισχυρίζεται έχει αυτοκτονικές τάσεις και επί σειρά ετών λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου