Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΩΜΗ ΒΙΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ – ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

maxairi1Αποκλειστική ευθύνη στην Πολιτεία που έδωσε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του αγώνα
Παγωμάρα επικρατεί σε όλη τη χώρα από τα πρωτοφανή επεισόδια και τις μάχες σώμα με σώμα που σημειώθηκαν χθες έξω από το Πανθεσσαλικό. Πόσο μεγαλύτερο μπορεί να είναι το σοκ για τους υγιείς φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον τελικό την ώρα που γύρω τους κυκλοφορούσαν άτομα με μαχαίρια στο χέρι και να μαχαιρώνουν αδιακρίτως; Επειδή απλά υποστηρίζουν μία άλλη ομάδα;
Ο χθεσινός τελικός ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Βόλο θα μείνει βαθιά χαραγμένος στο μυαλό μας ως μία απόδειξη ότι ποτέ δεν θα εκλείψει η βία στα γήπεδα. Δεν θα εξαφανιστούν ποτέ όσοι πάνε στο γήπεδο για να ξεθυμάνουν από τα δολοφονικά τους ένστικτα και όχι για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.
Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε οπαδό του ΠΑΟΚ να κρατά ένα μαχαίρι και σε μία από τις φωτογραφίες να μαχαιρώνει οπαδό της ΑΕΚ στο πόδι. Όλα αυτά πάνω στην – γνωστή πλέον – πεζογέφυρα με τους αστυνομικούς να κοιτάνε.
Πρόκειται για μια ξεκάθαρη απόδειξη των όσων έγιναν χθες στον Βόλο πριν τον τελικό του αίσχους, με τουλάχιστον 100 ανθρώπους να έχουν υποστεί τραύματα και πολλοί από αυτούς να χρειάζονται να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης. Ένας από αυτούς, φίλος της ΑΕΚ, να έχει δεχθεί χτύπημα με κατσαβίδι, και –ευτυχώς- να γλιτώνει από θαύμα.
Πέρα από τις εικόνες αυτές, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στο τι θα ακολουθήσει. Θα αποδοθούν ευθύνες; Θα επιβληθούν κυρώσεις; Και όχι μόνο στις ομάδες, αλλά και σε πρόσωπα.
Δείτε καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση του νεαρού που έχει καλυμμένο το πρόσωπό του:
maxairi2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου