Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Χανιώτισσα μητέρα πέντε παιδιών λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας χρειάζεται βοήθεια (φωτο)

Χανιώτισσα μητέρα πέντε παιδιών λόγο σοβαρού προβλήματος υγείας χρειάζεται βοήθειαΗ κ. Στέλλα ετών 40 πέρασε έναν γολγοθά λόγω της περιπέτειας υγείας της με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εργαστεί και μέσω της ομάδας Βοήθα με να μπορώ ζητάει την βοήθεια μας. 

Η ανάρτηση της ομάδας:

Η κ. Στέλλα ετών 40 χωρισμένη Χανιώτισσα, μητέρα πέντε παιδιών εκ των οποίων τα τρία ανήλικα, κάνει έκκληση βοήθειας μέσω της ομάδας μας.

Η κ. Στέλλα πριν από ενάμιση μήνα υπέστη αιφνίδιο έμφραγμα του μυοκαρδίου με αποτέλεσμα η υγεία της να τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο. Είναι η ίδια γυναίκα που λίγες μέρες πριν είχε γίνει έκκληση για αίμα.

Στις 13 του μήνα μπαίνει στο χειρουργείο για τριπλό by pass και βηματοδότη σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας όπου κατά την διάρκεια του χειρουργείου παθαίνει 17 ανακοπές.

Στις 27 του μήνα επιστρέφει στα Χανιά και ανακαλύπτει ότι έχει απολυθεί από την δουλειά της, την ίδια μέρα που έπαθε το έμφραγμα.Η κ. Στέλλα ετών 40 πέρασε έναν γολγοθά λόγω της περιπέτειας υγείας της με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εργαστεί και μέσω της ομάδας Βοήθα με να μπορώ ζητάει την βοήθεια μας. 

Η ανάρτηση της ομάδας:

Αυτή την στιγμή έχει την άμεση βοήθεια μας από τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η ίδια μας λέει : "Ζητάω την βοήθεια του κόσμου για δεύτερη φορά. Δεν ζητιανεύω απλώς είναι αδύνατον να εργαστώ στη κατάσταση μου λόγο του εμφράγματος. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα παιδιά μου σας παρακαλώ ότι μπορείτε. Επίσης χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο για να παίρνω την πίεση μου".

Οι ηλικίες των παιδιών είναι Παύλος 9 χρόνων , Μάνθος 14 χρόνων, Ιωάννα 15 χρόνων, Σταύρος 19 χρόνων. Χρειαζόμαστε παπούτσια σε νούμερα 35 Παύλος ,37 Ιωάννα,38 Στέλλα, 42 Μάνθος, Σταύρος 43.

Να σημειώσουμε ότι το 19χρονο παιδί πάσχει από νοητική στέρηση 67% και είναι αδύνατο να εργαστεί.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2821506085 - 6938830630 με την ομάδα & τηλέφωνο επικοινωνίας με την μητέρα 6989604674.https://www.aera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου