Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Έκκληση ιερέα στην Πολιτεία: 30 Βούλγαροι έχουν καταλάβει χωριό στο Δίλοφο Νίκαιας Λάρισας – Λεηλατούν και τρομοκρατούν

Σε ένα χωριό 80 κατοίκων στη Λάρισα, έχουν εφορμήσει 30 Βούλγαροι οι οποίοι το κατακλέβουν καθημερινά σύμφωνα με καταγγελία του ιερέα του χωριού ο οποίος υποστηρίζει πως η Πολιτεία κωφεύει.
Αγωνιώδης έκκληση από τον πατέρα Ιωάννη ο οποίος με ανάρτησή του περιγράφει
τη δραματική κατάσταση που όπως λέει βιώνουν οι κάτοικοι, σημειώνοντας ότι σε λίγο το χωριό θα γίνει βουλγαρικό!
Αν όντως ευσταθούν οι καταγγελίες, τότε υπόκεινται στο κοινό ποινικό δίκαιο αφού οι κλοπές είναι εγκλήματα κατά της περιουσίας που διώκονται αυτεπάγγελτα. Οπότε η δημοσίευση και μόνο του θέματος θα πρέπει να κινητοποιήσει τις αρχές Λάρισας για να εξετάσουν το ζήτημα.
Η καταγγελία του πατέρα Ιωάννη
«Είναι Απίστευτο σε ένα Χωριό 80 κατοίκων εγκαταστάθηκαν 30 Βούλγαροι και κανένας δεν μπορεί να του αγγίξει γιατί έχουν χαρτιά..κάθε μέρα κλέβουν και ένα σπίτι και αυτά σε 15 μέρες που βρίσκονται εκεί..και μιλάμε για ηλικίες 70+ κανέναν δεν μπορεί να αντισταθεί…μιλάμε για την ενορία μου το Δίλοφο Νίκαιας Λάρισας… αν συνεχίσει αυτό το κακό σίγουρα κάποιος παππούς η γιαγιά θα την πλήρωση…ο θεός να φύλαξη είμαστε Έλληνες πολίτες η όχι…το μονο σίγουρο είναι ότι το χωριό σε λίγους μήνες θα είναι βουλγαρικό Άβατο …σήμερα 3 μαντραχαλάδες ήταν στην μέση του δρόμου και δεν με άφηναν να περάσω..Ελπίζω σε αυτή η Ελλάδα να μην θυμάται τους Πολίτες..Μονο στις Εκλογές..η υπάρχει κράτος η όχι.
Συγγνώμη αν σας κούρασα.
Καλό και ευλογημένο Ξημέρωμα».http://.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου