Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΚΟΥΡΗΣ εκτάκτως στο σπίτι του Τσίπρα. Εκλογές στις 21 Μαίου;;;

HǍ`- ؇֏֏щ`PϠԏ͠БυđϠԏՠӕщƁ K. ԓɐс
(EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩTο μεγάλο ποσοστό (35%) των αναποφάσιστων-απροσδιόριστης ψήφου,
οι οποίοι προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε συναγερμό στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και στους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος εμφανίστηκε το Σάββατο άνετος με τα μπλου τζην του στην Κουμουνδούρου.
Η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr. προκαλεί ήδη καταιγιστικές εξελίξεις καθώς ο Τσίπρας αλλά και το επιτελείο του (Βερναρδάκης-Μιχόπουλος-Τζανακόπουλος) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αν γίνουν άμεσα εκλογές και χωρίς να κλείσει η β΄αξιολόγηση με τα σκληρά μέτρα που συνεπάγεται μπορούν ακόμη και να κατακτήσουν την πρωτιά. Γεγονός είναι ότι η ΝΔ εάν γινόντουσαν σήμερα εκλογές δεν θα έπαιρνε αυτοδυναμία.
Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες αργά το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο εκδότης Γιώργος Κουρής και στέλεχος του Ομίλου του Ιβάν Σαββίδη. Η απόφαση που πήραν είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης.
kouris4468749158647-77772559-n
-Εάν πάρεις τα μέτρα που ζητάνε θα ρισκάρεις ο Μητσοτάκης να πάρει αυτοδυναμία. Ενώ τώρα μπορείς ακόμη και να κερδίσεις τις εκλογές…
Οι συνομιλητές του Τσίπρα επέμεναν να προσφύγει άμεσα στις κάλπες! Ο Αλέξης Τσίπρας δε άργησε να πειστεί και ορίσθηκε η 21η Μαίου σαν ημέρα της προσφυγής στις κάλπες!
Χαρακτηριστική της απόφασης του Τσίπρα να μην κλείσει την αξιολόγηση και να πάει σε εκλογές είναι η δήλωση που έκανε στο ΕΘΝΟΣ, την εφημερίδα του νεοσυριζαίου εκδότη Μπόμπολα:
 
Μόνο με λύση για το χρέος θα εφαρμοστούν τα μέτρα
«Θα κλείσει η συμφωνία, θα ψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα, τα οποία θα εφαρμοστούν μετά το 2019 -και αυτό μόνο εάν, εν τω μεταξύ, υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά».
Με απλά λόγια ο Τσίπρας βάζει φωτιά στα φρένα και πάει με χίλια για εκλογές!
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση η ΝΔ έχει προβάδισμα σχεδόν 13 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Ομως σε υψηλά επίπεδα κινείται η απροσδιόριστη ψήφος, με τους περισσότερους αναποφάσιστους να προέρχονται από τους πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου («αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε»), το 23,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά το 10,6% ενώ ακολουθούν: ΚΚΕ 5,9%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,2%, Χρυσή Αυγή 4%, Ένωση Κεντρώων 1,6%, Πλεύση Ελευθερίας 1,1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,8%, Ποτάμι 0,7%, Ανεξάρτητoι Έλληνες 0,6% και Λαϊκή Ενότητα 0,6%. «Άλλο κόμμα» δήλωσε πως θα ψηφίσει το 3,4%. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα» απάντησε το 17,2%, ενώ «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» είπε το 7,5%. «Δεν θα ψηφίσω» δήλωσε το 12,1% και «Λευκό / Άκυρο» είπε το 5,9%.
Το μεγαλύτερο ποσοστό στην απροσδιόριστη ψήφο, που ξεπερνάει το 42%, προέρχεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ (35%)!!!
Στο ερώτημα «ποιον κρίνετε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», το 30% των ερωτηθέντων υποστήριξε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 19% τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
από το Κουρδιστό Πορτοκάλιhttp://www.gr/%CE%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου