Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικές ειδικές δυνάμεις SAT κινούνται προς απόβαση στα Ίμια – Φωτογραφία-σοκ – «Να απελευθερωθούν Ξάνθη,Κομοτηνή,Θεσσαλονίκη» ζητάνε από τον Χ.Ακάρ

Τουρκικές ειδικές Δυνάμεις SAT ένα βήμα πριν ανέβουν στις βραχονησίδες Ίμια! Φωτογραφίες σοκ διακινούν οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες! Έχει συμβεί κάτι στα Ίμια; Έχουν ανέβει ξανά οι Τούρκοι στις βραχονησίδες μας; Πάντως η φωτογραφία είναι ξεκάθαρη. Τουρκικές ειδικές δυνάμεις SAT με Zodiac ένα βήμα πριν ανέβουν στα Ίμια.
Το ερώτημα πρέπει να απαντηθεί πειστικά από το ΓΕΕΘΑ. Eίναι όντως χθεσινή ή παλιότερη; Και τι έγινε τελικά με αυτή την ομάδα ανδρών; Κάνανε απλές «βόλτες»;Είχαμε σημειώσει εδώ και ώρες ότι κάτι χοντρό ετοιμάζουν οι Τούρκοι και το γεγονός ότι δεν απαντήσαμε στα πυρά του τουρκικού πλοίο στο Φαρμακονήσι που παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και πραγματοποίησε βολές, μόνο σε καλό δεν θα μας βγει…Turkish SAT commandos near rocks in sea.



Είχαμε αναφέρει και χτες στο άρθρο μας Ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο οι Τούρκοι στο Αιγαίο: Νέο σοβαρό επεισόδιο σήμερα το πρωί στα Ίμια ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από τα Ίμια ενώ σήμερα πλοίο του ναυτικού της Τουρκίας προερχόμενο από το Κουσάντασι, προσέγγισε ξανά το Φαρμακονήσι!
Όπως είχαμε σημειώσει, οι νέο-Οθωμανοί έχουν «ζώσει» από παντού και με πολεμικά πλοία τις βραχονησίδες Ίμια απαγορεύοντας την διέλευση ελληνικού αλλά και ξένου πλοίου σε μια «ιδιότυπη» κατοχή της περιοχής.   
Έχουν αποστείλει τις κορβέτες  TCG TURGUTREIST και TCG Bodrum στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, μαζί με τα πλοία της ακτοφυλακής τα οποία είναι εξοπλισμένα με πολυβόλα , για να ελέγξουν στρατιωτικά την περιοχή.
Τα πολεμικά πλοία μεταφέρουν εκτός όλων των άλλων και μονάδα πεζοναυτών-SAT που υπάγονται  στην διοίκηση ναυτικού,  
Πριν από 3 ώρες
Yunanistan'dan gerginliği! Ekipler 3 saat kovaladı
Yunanistan'dan Kardak'ta gerginliği!
Doğrusunu Öğrenin
Οι τουρκικές προκλήσεις δεν σταματούν εδώ. Ο Τούρκος αρθρογράφος είναι ο Αϊχάν Ντεμίρ. Το άρθρο του όπως το ΄χουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr. Διαβάστε τι λέει.
«H Ελλάδα αποφάσισε να μην εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες προδότες. Δεν εκπλαγήκαμε. Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Άλλα είναι τα στοιχεία που εκπλήσσουν.http://www.a.gr/2017/02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου