Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ : Προς Σύντεκνους και μη (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ)

 

Ευρισκόμενοι λίγο πριν από το σημείο ΜΗΔΕΝ για το ξεκίνημα της τελικής φάσης του γενικευμένου  πολέμου (του Γ’ΠΠ), και πιο συγκεκριμμένα της 4ης φάσης (πόλεμος Ιράν-Ισραήλ) κατά τον Γέροντα  Ιωσήφ Βατοπεδινό,\αισθανόμαστε την ανάγκη να στραφούμε στους συμπατριώτες μας Κρητικούς (αλλά και  σε όλους τους Έλληνες αφού το θέμα είναι πρώτιστα πνευματικό και μετά γεωπολιτικό), και να  ξαναθυμήσουμε την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ που αφορά την Μεγαλόνησο. 

Αυτή τη φορά ομιλεί το Άγιο Πνεύμα δια μέσου του Γέροντος Γενναδίου από τα Ακούμια Ρεθύμνου, του  πνευματοφόρου και χριστοφόρου ασκητή του προηγούμενου αιώνα (+1983). Οι παλιοί Χανιώτες θα τον  θυμούνται από το ατύχημα που έγινε στην παραλία Γεωργιούπολης Χανίων, όταν το 1972 ανατράπηκε  βάρκα με μαθήτριες που είχαν έλθει σχολική εκδρομή από το Σπήλι Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα τον πνιγμό  21 κοριτσιών. Την επόμενη μέρα οι τοπικές εφημερίδες έγραφαν για έναν καλόγερο, που φώναζε από την  παραλία στα κορίτσια να μη μπουν στη βάρκα. Εις μάτην όμως, γιατί όπως έλεγε αργότερα ο Γέροντας  Γεννάδιος : <<Ήταν αγνές και καθαρές και τις ήθελε ο Κύριος μαζί του στον Παράδεισο. >> Ας σημειωθεί  ότι ο Άγιος Γέροντας είχε μεταφερθεί θαυματουργικά στην παραλία των Χανίων από τον τόπο της άσκησής  του κάπου κοντά στη Γαλήνη Ρεθύμνου. 

Ο Γέροντας Γεννάδιος λοιπόν μας περιγράφει με λεπτομέρεια ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ και  ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ (Χιτσκοκικά θα λέγαμε στη γλώσσα του κινηματογράφου) αυτά που θα συμβούν στη  Κρήτη, στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής σύρραξης και μάλλον εικονίζει το περίφημο <<Θερμό  Επεισόδιο>> ανάμεσα στις δύο χώρες. 

-<<Στην Κρήτη θα έλθουν οι Τούρκοι. Θα ξεμπαρκάρουν στο νότιο μέρος στα Πρεβελιώτικα (Μοναστήρι  Πρέβελη), από το Μαριδάκι, από το χωριό Χόνδρος και από τους Καλούς Λιμένες Ηρακλείου. Όταν γίνει η  απόβαση θα υπάρχει μεγάλος καύσωνας και μεγάλη θρησκευτική γιορτή. Οι Τούρκοι θα κάνουν ένα  πέρασμα και από τα μέρη όπου περνούν, θα προκαλούν γενική σφαγή και καταστροφή. Στην επαρχία  Μεραμβέλλου Λασηθίου θα γίνει μεγάλο μακελειό. Το βουγγητό και το κλάμα των ανθρώπων θα ακούγεται  από τη Βουβάλα, βουνό στις Μελάμπες Ρεθύμνου. Στο τέλος οι Τούρκοι θα καταστραφούν, θα  οπισθοχωρούν άτακτα και θα τους καταδιώκουν ακόμη και γυναίκες με ρόκες. Θα υπάρχει Ελληνικός  στρατός στην Κρήτη, αλλά δεν θα γίνει αντιληπτή η απόβαση των Τούρκων, κατά θείαν παραχώρησιν. Η  Κρήτη θα βουλιάξει όχι από βόμβες, αλλά από αμαρτίες. Δεν θα μείνει από αυτήν τίποτα, εκτός από  ελάχιστο μέρος εις ανάμνησιν ότι εδώ ήταν κάποτε Κρήτη. Ότι έπαθαν οι Κύπριοι το 1974 από τους  Τούρκους, που κατέλαβαν την μισή Κύπρο, τα ίδια θα πάθουμε και εμείς, αν δεν επιστρέψουμε στο Θεό. Οι  Τούρκοι ακονίζουν τα μαχαίρια τους, αλλά δεν ήλθε η ώρα, δεν το επιτρέπει ακόμη ο Θεός. Υπομένει ο  Θεός και περιμένει μετάνοια>>. 

Επισυνάπτουμε και την προφητεία του ηγιασμένου Γέροντος Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη (+2015), ο  οποίος γεννήθηκε στην Κρήτη, έζησε ως κοσμικός στο Λουτράκι Κορινθίας, ασκήτευσε στην Σκήτη των  Καυσοκαλυβίων, στη νότια Αθωνική έρημο, και στα τελευταία του βγήκε στο κόσμο κατά Θείαν  Οικονομίαν κάνοντας πνευματικό ιεραποστολικό έργο στη Θες/νίκη. 

-<<Εκ Δυσμών θα έλθει το κακό και από την Κρήτη θα ξεκινήσει. Σαράντα δύο μέρες μετά την Ανάσταση  θα γίνουν πολλά και θα είναι αιτία πολλών δοκιμασιών. Όταν μαζευτούν οι Επίσκοποι στην Κρήτη, θα  αρχίσουν τα μεγάλα δεινά. Θα υποφέρει το νησί πάρα πολύ, αλλά θα υποφέρει και όλη η Ελλάδα. Οι  Επίσκοποι θέλουν λάβει φρικτόν τέλος>>. Ο Γεροβασίλης αναφέρεται στην Ψευτοσύνοδο του  Κολυμπαρίου Χανίων (19-26 Ιουνίου 2016), με την οποία υπογράφτηκε επίσημα από την Ορθόδοξη  Ιεραρχία (ευτυχώς όχι όλων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκέφαλων Εκκλησιών) η αναγνώριση  των αιρετικών ομολογιών ως ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. Αυτή η διείσδυση της αναγνώρισης της αίρεσης σε επίπεδο  ανωτάτης εκκλησιαστικής ηγεσίας, αλλά και η αποδοχή της από το υπόλοιπο Ορθόδοξο πλήρωμα  (κληρικούς και λαϊκούς) κατά τον Αγιορείτη ασκητή θα είναι η αιτία μεγάλων δεινών για την Κρήτη, αλλά  και για όλη την Ελλάδα.

Προσθέτουμε στην παρέα των δύο Αγίων Γερόντων, που προφήτευσαν για τα επερχόμενα, και την Οσιακή  μορφή της Κρητικιάς Γερόντισσας Γαλακτίας (+2019). 

-<<Είναι πολλοί σύντεκνοι και συντέκνισσες, που μαγαρίζουν τα κρεββάτια τους>>. Η Γερόντισσα  αναφερόταν κατ’επανάληψιν στη παρά φύσιν ερωτική ζωή των παντρεμένων ζευγαριών, την οποία  θεωρούσε αιτία πολλών κακών στη ζωή των νεοελλήνων (ατυχιών, ασθενειών κ. λ. π. ). Συγκεκριμμένα  έλεγε ότι <<οι κρεβατοκάμαρες έχουν γίνει βόθροι>>. 

Εμείς ας προσθέσουμε στις προρρήσεις των τριών Αγίων (Μοναχών ασκητών και των τριών) κάποιες  διαπιστώσεις κοσμικού τύπου, που φωτογραφίζουν όμως το πνευματικό τοπίο του πανέμορφου νησιού μας. 

1) Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ της Κρήτης από την Μεταπολίτευση και μετά δείχνει ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ  της με τις πολιτικές δυνάμεις που εργάστηκαν προδρομικά (και απολύτως πετυχημένα) στο κτίσιμο της  σημερινής νεοταξίτικης πολιτικοκοινωνικής πραγματικότητος στην Ελλάδα. Στην λεγόμενη Μεταπολίτευση  χαρακτηρίστηκε <<Πράσινο νησί>> για την υποστήριξή του στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, του  ψευτοσοσιαλίζοντος κόμματος που εργάστηκε για την αποδόμηση της Ελλαδος οικονομικά, κοινωνικά και  κυρίως αξιακά (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια). Όταν περάσαμε στη φάση της ενεργοποίησης του  ΓΚΛΟΜΠΑΛΙΣΜΟΥ στον 21ο αιώνα, στήριξε τον διάδοχο του ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, που πρωτοπόρισε  στην υποταγή της Ελλάδος στα μνημόνια, στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και σαν <<προοδευτικό>>  αριστερό πρωκτοπόρο κίνημα ανέλαβε την πρώτη φάση της σοδομοποίησής της με το σύμφωνο συμβίωσης  και την προετοιμασία για την πλήρη νομοθετική αναγνώριση του σοδομικού βδελύγματος. Έτσι το νησί από  <<πράσινο>> μεταλλάχτηκε σε <<ροζ>> στηρίζοντας τις νέες ψευτοσοσιαλίζουσες δυνάμεις και έμμεσα τις  πολιτικές στήριξης των <<ροζαλί>> αδελφάτων. Τέλος στις Ευρωεκλογές του 2024, οι δύο στους τρεις  Κρητικούς ψήφισαν πολιτικές παρατάξεις, που νομοθέτησαν το σοδομικό έκτρωμα τον Φλεβάρη του 2024.  Βλέπουμε δηλ. μία πολιτικοκοινωνική συμπεριφορά διαχρονικά είτε ταύτισης με νεοταξίτικες  παλαιοκομματικές παρατάξεις είτε με τις σύγχρονες γκλομπαλιστικές παρατάξεις της Νέας Εποχής. 

Φαινόμενο βέβαια όχι τοπικό, αλλά ενταγμένο στο γενικό πλαίσιο της προβατοποίησης όλης της Ελλάδος  πίσω από τους τσοπάνηδες-λύκους της ΝΤ. Μία μεθυσμένη πολιτεία ήταν η Κρήτη (στο πλαίσιο της  μητέρας Ελλάδος) από ψεύτικη σοσιαλεπαναστικότητα, κερασμένη από τους κρατήρες της άθεης Γαλλικής  Επανάστασης, της πρώτης επίσημης επανάστασης κατά του Θεού και της γεννήτριας όλων των  αριστεροδέξιων ιδεολογιών, με τις οποίες υπνωτίσθηκε ο πλανήτης για 2,5 αιώνες. Ακολουθώντας την  παράδοση του ανθρώπου-συμβόλου Ελευθερίου Βενιζέλου (που για πολλούς όμως ήταν Μασσόνος, δηλ.  όργανο κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας), διάλεξε το κεντροαριστερό στρατόπεδο της ψεύτικης  επαναστακότητας, που το 1989 ιδεολογικά έσβησε με την ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ κατάρρευση του  σιδηροχάρτινου παραπετάσματος ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, και που στις μέρες μας πέταξε  τελείως την ΜΑΣΚΑ της προάσπισης των αδύνατων τάξεων και φόρεσε ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ της  ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ και της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΖΑΛΙ ΑΔΕΛΦΑΤΩΝ. 

2) Κατά την διάρκεια της ΠΛΑΝΔΗΜΙΑΣ η Κρήτη (όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα), έκανε τυφλή υποταγή  στο σύστημα. Μασκοφορέθηκε, κλείστηκε στα σπίτια, ακολούθησε τα περιοριστικά μέτρα των  <<ειδικών>> και τέλος (αυτός ήταν και ο στόχος της όλης υγειονομικής τρομοκρατίας), έκανε το μοιραίο  μπόλι. Συνολικά επί συνόλου 582.000 Κρητικών, μπολιάστηκαν πλήρως (πάνω από δύο δόσεις) 458.500  (79%), ενώ με μία δόση 473.000 (81%). Πρωταθλητές οι νομοί Λασηθίου (88%) και Χανίων (83%) και  δευτεραθλητές οι νομοί Ηρακλείου (78%) και Ρεθύμνου (74%). Πραγματική απογοήτευση, πραγματική  συμφορά και ίσως (κατά πως λένε οι πραγματικοί <<ειδικοί>>) πραγματική γενοκτονία. 

Μου έλεγε αδελφός αγωνιστής κατά του νεοταξίτικου συστήματος σε συζήτηση για το ηρωϊκό νησί,  χαριτολογώντας και κλαίγοντας μαζί, ότι η πατροπαράδοτη Κρητική λεβεντιά χάθηκε οριστικά με την  προσκύνηση της κορωνοχούντας και του κατακτητή ΚΟΡΩΪΔΟΪΟΥ. Και πέρασε από το μυαλό μου η  μνήμη των αγωνιστών Καπετάν Κατεχάκη (Μακεδονικός αγώνας , 1904-1908) και Καπετάν  Μανουσογιαννάκη (αγώνας για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου , 1914-1921) να τα βάζουν με  πολυπληθείς Βούλγαρους Κομιτατζήδες και Αλβανούς, ενώ οι απόγονοί τους να το βάζουν στα πόδια  μπροστά στον αόρατο σχεδόν ανύπαρκτο εχθρό, τον κατασκευασμένο στα εργαστήρια της ΝΤ.  Ακόμη με περισσή λύπη ενθυμούμαι το προσωπικό μου απότομο ξέκομμα από τον τοπικό Κρητικό σύλλογο (μετά δεκαετή παρουσία), γιατί η παράδοση προσκύνησε το μικρόβιο της ΝΤ. Έφυγα λυπημένος  αρνούμενος να χορεύω πολεμικούς χορούς, σαν τον Μαλεβιζιώτη, τον Πεντοζάλη, τον Ανωγειανό πηδηχτό,  μασκοφορεμένος και μπολιασμένος. Και βέβαια ανανέωσα το ραντεβού με την πλούσια Κρητική παράδοση,  μετά το τελείωμα του ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ και τον ερχομό του καινούργιου ΕΝΔΟΞΟΥ ΡΩΜΕΪΚΟΥ. 

3) ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ : Ερευνα έδειξε ότι η Κρήτη είναι το καλλίτερο μέρος στην Ελλάδα για  LGBTQ+ γνωριμίες έχοντας τα περισσότερα gay-bars και clubs. Είναι δελεαστικός προορισμός για  ΛΟΑΤΚΙ γνωριμίες (23η περιοχή διεθνώς). Οι άλλες Ελληνικές πόλεις που ακολουθούν είναι η Πάτρα  (35η), η Αθήνα (37η) και η Θεσσαλονίκη (39η). Στα Χανιά έγιναν δύο πορείες ΛΟΑΤΚΙ μία τον Ιούνιο 2023  και μία τον Ιούλιο 2024. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι οι προρρήσεις του Γεροβασίλη Καυσοκαλυβίτη για  μεγάλους σεισμούς επικεντρώνονται κυρίως σε Αθήνα, Πάτρα και Κρήτη. 

Και κάτι ακόμη, που συνιστά τον ορισμό της ΞΕΦΤΙΛΑΣ σε αθλητικό επίπεδο. Η ιστορική ομάδα του  ΟΦΗ, που κάποτε τραβούσε τον πανελλήνιο θαυμασμό για το ποδόσφαιρο ποιότητος που έπαιζε, τώρα  μπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ΛΟΑΤΚΙ προσανατολισμό της. Ο ΟΦΗ ντύθηκε τα  χρώματα του Ουράνιου τόξου για να τιμήσει τον μήνα Υπερηφανείας (Pride Month). To 2021 έγινε η πρώτη  ελληνική ομάδα που στηρίζει ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλάζοντας χρωματισμούς στο σήμα του με αυτούς του  Ουράνιου τόξου. Έτσι η ομάδα της Κρήτης αποφασίζει να κάνει αντίπαλο τον Ουρανό, από τον οποίο  βέβαια όχι μόνο θα συντριβεί, αλλά και θα σβήσει τελείως από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, Μιμούμενοι την  προφητεία του Ακουμιώτη Γέροντος Γενναδίου, αποτολμώμε και εμείς μία πρόγνωση ποδοσφαιρική. Στο  μέλλον, όσοι επιζήσουν από την καταιγίδα των επερχομένων, θα περνούν απ’έξω από το μέρος που είναι το  γήπεδο της Ηρακλειώτικης ομάδος, και θα λένε:<<Κάποτε εδώ ήταν μία ομάδα που λεγόταν ΟΦΗ>>. 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ : Απ’ότι φαίνεται το πανέμορφο ιστορικό νησί της Κρήτης, θα μπη σε μεγάλες δοκιμασίες,  που μπορεί να σημάνουν και την συρρίκνωσή του έως ερήμωσή του, ακολουθώντας την πορεία της  Κύπρου, κατά τους φωτισμένους Αγίους Γέροντες που προφήτευσαν για την Κρήτη. Και αυτό για τις  αμαρτίες που έχει συσσωρεύσει η Μεγαλόνησος. Πρώτιστα σε επίπεδο ΠΙΣΤΕΩΣ, αφού στο Κολυμπάρι  μπήκαν οι υπογραφές για την ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ στην γενικώτερη Οικουμενική προσπάθεια  για ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, και δεύτερον  για τις πολλαπλές παραβάσεις σε επίπεδο ηθικής. Τέλος το αγκάλιασμα του ΛΟΑΤΚΙΣΜΟΥ από το νησί,  που κάποτε ήταν συνώνυμο της ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, είτε με την υποστήριξη των  νεοταξίτικων σοδομικών κομμάτων είτε με την κοινωνική αποδοχή της σαπίλας και της διαστροφής, θα  επισύρει μοιραία την ΔΙΚΑΙΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ. Ο μόνος τρόπος αποτροπής των  προφητευμένων είναι η αλλαγή τρόπου ζωής, δηλ. η ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ και η διόρθωση του  βίου μέσα από καθαρή εξομολόγηση και μετάνοια. Τέλος η ενεργοποίηση των υγειών δυνάμεων του  Κρητικού DNA και η εκκαθάριση του νησιού από τον σύγχρονο κόπρο του Αυγεία:τον ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ.  Κλείνουμε με πολύ λύπη με μία αυτοσχέδια μαντινάδα: 

Κρήτη πανέμορφο νησί 

έχεις περίσσια χάρη, 

μα έχεις και βαθειά πληγή 

τη λένε Κολυμπάρι!  

ΑΔΕΛΦΙΚΑ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΙΦΚΩΒΙΚΟΣ     πηγη https://www.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου