Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Έφτασε το τέλος κάθε λογικής; Η βρετανική κυβέρνηση παρουσιάζει το χημικό γάλα απο βιολογικούς άντρες, ως εξίσου καλό ή και καλύτερο απο το μητρικό γάλα.

 

Η βρετανική κυβέρνηση προπαγανδίζει το κοινό, ότι το τεχνητό γάλα «θηλασμού» που προκαλείται από φάρμακα και παράγεται από βιολογικούς άνδρες που ταυτίζονται ως γυναίκες είναι εξίσου καλό αν όχι καλύτερο από το φυσικό μητρικό γάλα για τα μωρά.

Την αρχή σε αυτό την είχε κάνει το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), απαντώντας στην ερώτηση:

«Μπορούν οι τρανσέξουαλ γονείς που έχουν κάνει επέμβαση στο στήθος να θηλάσουν ή να ταΐσουν με στήθος τα βρέφη τους;» αναρωτιέται το CDC στην ενότητα «Θηλασμός και ειδικές περιστάσεις» του ιστότοπού του, απαντώντας κατηγορηματικά « Ναι. ”

Υπάρχουν έρευνες που αναφέρουν πως μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα στα μωρά.

Αλλά τώρα η βρετανική κυβέρνηση το πάει κι ένα βήμα παρακάτω:

«Μια επιστολή που έστειλε το University of Sussex Hospitals NHS Trust (USHT), είπε ότι το γάλα που παράγεται από τρανς γυναίκες μετά τη λήψη συνδυασμού φαρμάκων είναι «συγκρίσιμο με αυτό που παράγεται μετά τη γέννηση ενός μωρού», αναφέρει η Telegraph.

Το γάλα που παράγεται απο άνδρες είναι γεμάτο με χημικές ουσίες εάν λάβουν την ορμόνη προγεστίνη, η οποία δημιουργεί αδένες που παράγουν γάλα, σε συνδυασμό με ένα φάρμακο όπως η δομπεριδόνη.

Το Modernity.news αναφέρει: «Η δομπεριδόνη, γνωστή και με την εμπορική ονομασία Motilum, δεν προοριζόταν για αυτό, αλλά συνταγογραφείται εκτός ετικέτας από γιατρούς, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο κατασκευαστής, Janssen, συνιστά να μην το χρησιμοποιήσετε λόγω πιθανών παρενεργειών στην καρδιά του μωρού.», αναφέρει η εφημερίδα.

«Οι άντρες, όπως και αν αυτοπροσδιορίζονται ή περιγράφουν τον εαυτό τους, δεν μπορούν να θηλάσουν», είπε η Milli Hill, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στον τοκετό.

Τα συναισθήματά της απηχήθηκαν από τη Maya Forstater, διευθύντρια της εκστρατείας Sex Matters, η οποία είπε: «Για έναν διευθύνοντα σύμβουλο και ιατρικό διευθυντή ενός καταπιστεύματος NHS να δίνει προτεραιότητα στις τρανς έναντι του αποδεδειγμένα καλύτερου μητρικού γάλα για τα μωρά τους, αυτό είναι βαθιά ανησυχητικό».

Ωστόσο, το καταπίστευμα του NHS συνέχισε να υποστηρίζει την θεση του: «Τα αναφερόμενα στοιχεία το υποστηρίζουν».

Αυτά τα «αποδεικτικά στοιχεία» βασίζονται σε μια υποτιθέμενη μελέτη του 2022, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο «θηλασμός» των τρανσέξουαλ δεν είχε παρενέργειες στα μωρά, παρά το γεγονός ότι η μελέτη διήρκεσε 5 μήνες χωρίς να συγκεντρώσει μακροπρόθεσμα στοιχεία.

Το NHS όμως είναι πλήρως εναρμονισμένο με το «μήνυμα» όσον αφορά τον ακτιβισμό των τρανς.

Πέρσι αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός των παιδιών που τοποθετήθηκαν σε αυτά με αναστολείς της εφηβείας για «φροντίδα επιβεβαίωσης φύλου» διπλασιάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε ένα χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο κυβερνητικός οργανισμός δήλωσε ότι θα σταματήσει την πρακτική εκτός κλινικών δοκιμών.

Τον Νοέμβριο, το NHS κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο σύστημα αξίας 450 εκατομμυρίων λιρών που δίνει το δικαίωμα στα νοσοκομεία να ρωτούν τους γονείς για την «ταυτότητα φύλου» των νεογέννητων μωρών.

Η υπηρεσία που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους ξοδεύει επίσης τεράστια χρηματικά ποσά ρωτώντας τους ασθενείς, με ποιο φύλο ταυτίζονται οι ίδιοι.

Το 2022, ένα αίτημα για το Freedom of Information Act αποκάλυψε ότι μόλις 29 από τα 124 νοσοκομεία NHS στην Αγγλία με μαιευτήρια εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις λέξεις «γυναίκα» ή «μητέρα» αναφερόμενα στην εγκυμοσύνη, ενώ όλα τα άλλα περιλαμβάνουν όρους όπως «άνθρωποι με μήτρα» ή «άνθρωποι με μωρό στη κοιλιά».       πηγη https://katohika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου