Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Φορολογούν ακόμα και τα κοτέτσια! Η προφητεία επαληθεύεται!Μπαίνει... πλαφόν στις κότες που βρίσκονται στις αυλές των χωριών Από την Κρήτη ξεκινά η απαγόρευση οικόσιτων ζώων από πόλεις και χωριά της Ελλάδας.


 Άγιος Κοσμάς Αιτωλός: «Θα σας βάλουν φόρο στα κοτέτσια και στα παράθυρα».

Σας είχα γράψει πριν δύο μήνες περίπου ότι παράθυρα εννοούσε ο Άγιος τα σπίτια. Επαληθεύτηκε… Σας είχα γράψει και για τις κότες! Ιδού και η επαλήθευση:
Ακόμα και οι… πέτρες θα φορολογούνται πλέον, με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν,από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γιʼ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν!
Επαληθεύεται λοιπόν ένα κομμάτι της προφητείας. Θα μου πείτε γιατί βρε Ανάργυρε ένα κομμάτι, αφού φορολογούνται και τα παράθυρα (σπίτια) και τα κοτέτσια με τις κότες;
Ιδού γιατί: Αν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός εννοούσε τα παράθυρα για σπίτια, έχετε δίκιο να με ρωτήσετε. Αν όμως εννοούσε ακριβώς τα παράθυρα, τότε να γιατί σας λέω ένα μέρος της προφητείας επαληθεύτηκε, και το άλλο θα επαληθευτεί σε λίγο καιρό: Προσέξτε το άλλο κομμάτι:
Με τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος και την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 του ΟΗΕ, να αλλάξουν υποχρεωτικά κουφώματα, πόρτες, παράθυρα, θέρμανση, υδραυλικά. Οι παραβάτες θα πληρώνουν φόρο για παράνομη χρήση ΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΗΜΑΤΟΣ!
Ο Άγιος όμως είπε και κάτι άλλο: «Θα σας βάλουν ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ που δεν θα μπορείτε να τους πληρώσετε, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να τους εισπράξουν γιατί πίσω απʼ αυτούς ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ!
Ποιο είναι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ; Ο Γέροντας Παΐσιος λέει: Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα ΕΞΙ ΜΙΛΙΑ (ΕΞΑΜΙΛΙΑ), πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό ΔΕΝ θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού».
Λέει ο Άγιος Κοσμάς για το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ: «Οι τούρκοι θα καταστραφούν. ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ, διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους τούρκους το 1/3 θα πάει από εκεί που ξεκίνησαν, στα βάθη δηλ. της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί γιατί θα έχει ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΕΙ, και το τελευταίο 1/3 θα ΣΚΟΤΩΘΕΙ στον πόλεμο αυτό…»
Με την επέμβαση των ΡΩΣΩΝ φυσικά…
Από την Κρήτη ξεκινά η απαγόρευση οικόσιτων ζώων από πόλεις και χωριά της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπει τέλος στις κοτούλες στις αυλές των χωριών.

Την αρχή έκανε η περιφέρεια Κρήτης με απόφαση που δημοσίευσε στη Διαύγεια στις 8/3 με τίτλο “Καθορισμός οικόσιτων ζώων και πτηνών στις πόλεις και τα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης”.

Σύμφωνα με την απόφαση:

1) Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων και πτηνών εντός των Σχεδίων Πόλεων Αγίου Νικολάου, Ιεράπετρας και Σητείας

2) Στους περιφερειακούς συνοικισμούς της ενδοχώρας των παραπάνω πόλεων, με τις προϋποθέσεις ότι δεν χαρακτηρίζονται τουριστικοί και απέχουν τουλάχιστον 400 από την ακτογραμμή, και στις παρυφές της Νεάπολης ως γεωργοκτηνοτροφικής πόλης επιτρέπεται η διατήρηση μέχρι δύο

(2) ενήλικων αιγοπροβάτων με τα παράγωγά τους έως τεσσάρων μηνών με μέγιστο συνολικό αριθμό ζώων τα (5) πέντε, έξι (6) ορνιθοειδών και δύο (2) κουνελιών μη συμπεριλαμβανομένων των θηλαζόντων μέχρι της σφαγής τους.

3) Στους λοιπούς οικισμούς Νομού (εκτός των τουριστικών) επιτρέπεται η διατήρηση μέχρι δύο (2) ενήλικων αιγοπροβάτων με τα παράγωγά τους έως τεσσάρων μηνών με μέγιστο συνολικό αριθμό ζώων τα (5) πέντε, δέκα (10) ορνιθοειδών, τεσσάρων (4) κουνελιών μη συμπεριλαμβανομένων των θηλαζόντων μέχρι της σφαγής τους, ενός (1) μόνοπλου και ενός (1) χοίρου μέχρι το στάδιο της τελικής πάχυνσης.

4) Στον όρο ορνιθοειδή υπάγονται, οι ωοτόκες όρνιθες, τα κοτόπουλα πάχυνσης, οι πάπιες, οι χήνες, οι ινδιάνοι (γαλοπούλες), φραγκόκοτες, φασιανοί, πέρδικες, ορτύκια.

5) Η διατήρηση ζώων και πτηνών περισσότερων των τριών προαναφερομένων κατηγοριών ΔΕΝ θεωρείται σταυλισμός οικόσιτων ζώων, αλλά μικτή πτηνοκτηνοτροφική εγκατάσταση που θα απαιτεί την έκδοση των απαιτούμενων αδειών.

6) Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων και πτηνών σε τουριστικούς χώρους ή χώρους που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον (παραλιακές περιοχές, αρχαιολογικοί χώροι κ.λ.π.)

7) Για την περίπτωση (2) ο επιτρεπόμενος αριθμός ζώων και πτηνών θα διατηρείται σε κατάλληλες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα βρίσκονται πλησιέστερα στην οικία του ιδιοκτήτη ή σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν σε απόσταση πενήντα (50) μέτρων από κάθε άλλη νόμιμη κατοικία.

Για την περίπτωση (3) ο επιτρεπόμενος αριθμός ζώων και πτηνών θα διατηρείται σε κατάλληλες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα βρίσκονται πλησιέστερα στην οικία του ιδιοκτήτη ή σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν σε απόσταση τριάντα (30) μέτρων για ορνιθοειδή, κονικλοειδή και αιγοπρόβατα και εβδομήντα (70) μέτρων για χοίρους, και ιπποειδή, από κάθε άλλη νόμιμη κατοικία.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τήρηση των αποστάσεων από ευαίσθητες δραστηριότητες, όπως περιγράφονται στο άρθρο 20 «Παράρτημα» του Ν. 4056/2012    πηγη https://                   πηγη https://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου