Κυριακή 1 Μαΐου 2022

«Οι Τούρκοι θά μάθουν τό μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς».

 

Τελικά τι εννοούσε ο Πατρο- Κοσμάς όταν έλεγε αυτά τα παραπάνω λόγια ;

(Τό Αλβανικό χειρόγραφο έχει τήν προφητεία ως εξής: «Οι Τούρκοι θά τό καταλάβουν τρείς ημέρες γρηγορώτερα από τούς Χριστιανούς»)
Από το βιβλίο «Κοσμάς ο Αιτωλός» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγ. Καντιώτη.

Μεγάλες Διεθνείς εταιρίες πετρελαίου και αερίου, λόγου της διαμάχης με την Ρωσία στην Αρκτική ,θα μας αναγκάσουν να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας. Μαζί όμως με την ανακήρυξη της ΑΟΖ αναγκαστικά θα επεκτείνουμε τα θαλάσσια σύνορα μας από το 6 στα 12 μίλια.
Εκεί φυσικά η Τουρκία θα αντιδράσει γιατί είδη έχασε ένα μέρος της Τουρκίας από τους Κούρδους και τους Αρμένιους.
Σαν πρώτη φάση θα αποσύρει τους πρέσβεις της από την Ελλάδα.

Η Τουρκία που έχει είδη εισχωρήσει βαθιά στην πολιτική μας σκηνή, με εκπροσώπους της οι οποίοι σθεναρά υποστηρίζουν το ισλαμικό κατεστημένο, τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, και κάθε τι για την διάλυση της κοινωνικής μας ζωής , θα νομίσει ότι βρήκε την ευκαιρία να εισβάλλει στην υποτίθεται αδύναμη Ελλάδα.

Μαζί της έχει ως πάλι σίγουρο, το Ισλαμικό στοιχείο της Αλβανίας και των Σκοπίων.
Τρείς (3 ) μόνο μέρες μετά την απόσυρση των Πρέσβεων των δύο χωρών, θα γίνει η εισβολή.

Η Τουρκία θα το ξέρει 3 μέρες νωρίτερα, άρα την ημέρα της αποχώρησις των Πρέσβεων θα έχει αποφασιστεί είδη η εισβολή.
Ξημερώματα και στα ύπουλα ως συνήθως, θα επιτεθεί η Τουρκία στην Ελλάδα, καταφέρνοντας να πλήξει μόνο 2 νησιά ( Χίος, Σάμος, Ρόδος; Ποιός ξέρει; )
Γιατί άραγε όμως μόνο 2 νησιά;
Μήπως θα βρει τρομερή αντίσταση από την αποδυναμωμένη Ελλάδα; Μήπως τελικά δεν θα είμαστε και τόσο αδύναμη; Εκεί θα σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους;
Οι αετοί μας θα κάνουνε πάλι την δουλειά τους;
Ταυτόχρονα θα ξεσπάσουν εσωτερικές ταραχές με τους μισθοφόρους λαθρομετανάστες, εναντίων Ελλήνων πολιτών στο εσωτερικό της χώρας μας…

Το ίδιο πρωί θα αναλάβει ο Στρατός την πολιτική και στρατιωτική διοίκηση της Ελλάδος, με αρχηγό τον ( προφητευμένο από τον Άγιο Παϊσιο ) στρατηγό Δημήτρη Γράψα και υπαρχηγό τον Φράγκο.

Το ίδιο πρωί η Ρωσία θα στείλει τελεσίγραφο στην Άγκυρα να αποχωρήσει αμέσως από την Ελλάδα.
Η Ρωσία δεν θέλει να χάσει τον κυριότερο σύμμαχο της στην Ορθοδοξία και να μείνει μόνη της στο παγκόσμιο χάρτη της ως αντίσταση εναντίων των Σιωνιστικών σχεδίων.
Ούτε θέλει να χάσει το δικαίωμα της υφαλοκρηπίδας στην Αρκτική.

Η Τουρκία με εντολές του Βατικανού όπως πάντα, δεν θα αποχωρήσει από την εισβολή της στην Ελλάδα. ( μη νομίζετε ότι η Τουρκία είναι αυτόνομη, από το 1453 είναι ακόμα υπό της διαταγές του Βατικανού ).
Το πρωί της δεύτερης μέρας, θα εισβάλει η Ρωσία στην Τουρκία, από όλες της μεριές.
Αεροπορικά και αποβατικά θα επιτεθεί από της ακτές του Πόντου, πλήττοντας στόχους μέχρι την Μεσόγειο θάλασσα. Μηχανοκίνητα θα εισβάλει από την Γεωργία όπου έχει 5000 χιλιάδες υπερσύγχρονα άρματα μάχης, χιλιάδες ελικόπτερα και μαχητικά, παρατεταμένα υπό την και καλά άσκηση Caucasus 2012.

Βλέπετε η Ρωσία δεν χρειάζεται τόσα άρματα για μια Tουρκιά, και με 20 μόνο βομβαρδιστικά θα την έχει τελειώσει , αλλά ξέρει ότι το Βατικανό θα στείλει ολόκληρο το NATO.

Το ίδιο πρωί οί Τούρκοι θα αποχωρήσουν από την Ελλάδα και με όλα τα μέσα θα στραφούν προς το σύνορα με την Γεωργία ( αποσύροντας τίς δυνάμεις τους από την Κύπρο γιά να τίς μεταφέρει αλλού καί  απελευθερώνοντας έτσι το νησί . Η ήττα και η καταστροφή της Τουρκίας θα είναι ολοκληρωτική !)

Την τρίτη μέρα, στο εσωτερικό της Ελλάδος ο στρατός θα στραφεί εναντίων των ισλαμικών στοιχείων και με βοήθεια των Ρώσων ειδικών δυνάμεων και πρακτόρων της FSB υπό την Ελληνική σημαία και στολή, θα συλληφθούν μαζικώς οί επαναστάτες Ισλαμιστές και θα εκδιωχθούν προς και από τα σύνορα Αλβανίας, Σκοπίων.

Τα Ισλαμικά στοιχεία στην Ελλάδα, την Αλβανία και τα Σκόπια απεγνωσμένα και ξαφνιασμένα από τον θάνατο της πατρίδας τους της Τουρκίας, από την υπερηφάνεια τους για μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία, τώρα θα κρύβονται στα υπόγειά των σπιτιών τους, μέχρι να εκδιωχθούν.
Αυτός περίπου θα είναι ο «σύντομος Ελληνο-Τούρκικος πόλεμος» της προφητείας του Αγίου Κοσμά !.
Λέμε «σύντομος», γιατί στην ουσία μια μέρα θα κρατήσει, μετά δεν θα υπάρχει, έτσι απλά, η Τουρκία.
Η συνέχεια του πολέμου κατατάσσεται στην κατηγορία του Τρίτου Παγκόσμιου πολέμου.
Ένας πόλεμος τρομερός και μπερδεμένος στό «Όλοι ενάντιων όλων…»

kivotoshelp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου