Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΤΟΝ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ MEGA – ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ “ΑΗΤΤΗΤΗ” ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ DRONES ΤΗΣ – ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ CNNTurk – “ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ”

 

Με ένα διθυραμβικό ρεπορτάζ στην εκπομπή του στο Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος ο αποθέωσε κυριολεκτικά τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κάνουν τον Ερντογάν να νιώθει αήττητος σε τρεις διαφορετικούς πολέμους. Στην Συρία, την Λιβύη και τον Καύκασο, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής την ώρα που πόζαρε με ολόγραμμα του Ερντογάν και εντυπωσιακή παρουσιάση των τουρκικών Drones.

Τέτοια παρουσίαση τουρκικού προϊόντος θα ζήλευε και το CNNTurk. Εάν ο Ερντογάν δει την συγκεκριμένη εκπομπή το πιθανότερο είναι να εκτελέσει τους διαφημιστές του και να δώσει γη και ύδωρ στον Ευαγγελάτο ώστε να τον κάνει μεταγραφή απευθείας στο Σαράι.

Το θέμα είναι μην την δει ο Μητσοτάκης και τρομάξει, με αποτέλεσμα εκτός από τα 18 νησιά που απαιτεί η Τουρκία, μην δώσει και καμιά Πελοπόννησο. Παρακαλούνται οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού στο Μαξίμου να του κλείσουν την πρόσβαση στο Mega, μη μας βρει κανένα χειρότερο κακό.

Ο πρώτος στόχος της κάθε προπαγάνδας είναι να πείσεις το αντίπαλο ότι είσαι ανίκητος ή ισχυρότερος έτσι ώστε είτε να υποχωρήσει χωρίς μάχη, ή αν εμπλακεί να μην έχει το ηθικό να αντισταθεί με σθένος, αισθανόμενος ότι δεν έχει ελπίδες.

Ακριβώς αυτό έκανε χθες ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Γιατί άραγε ο δημοσιογράφος “παρέλειψε” να μας πει, ότι οι “νίκες” του Ταγίπ Ερντογαν έγιναν με αντιπάλους που πρακτικά είναι άοπλοι, όπως η Συρία μετά από 10 χρόνια εμφυλίου και τζιχαντιστών, οι Κούρδοι και η διεθνώς απομονωμένη Αρμενία;

Γιατί παρέλειψε να πει ότι η Τουρκία από τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τακτικό στρατό, όπως της Ελλάδας.

Γιατί παρέλειψε να πει ότι η Ελλάδα το 2021 είναι η ισχυρότερη τακτική στρατιωτική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο μαζί με τον Ισραήλ, ενώ η Τουρκία μετά τις συλλήψεις των Γκιουλενιστών αξιωματικων του στρατού, κυβερνητών πλοίων και πιλότων έχει μείνει πίσω κατά 10 χρόνια;

Γιατί κάνει τουρκική προπαγάνδα στο MEGA ο Νίκος Ευαγγελάτος διαφημίζει Τουρκικά Drone και την “αήττητη” Τουρκία;Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα      το ειδα εδω https://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου