Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΔΕΙΝΑ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ !

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ΄ΠΠ ΕΙΝΑΙ: ΠΕΙΝΑ, ΔΙΨΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ* ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
1) ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ: «Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! [αρχίζουνε και τρέχουνε δάκρυα από τα μάτια της…] Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΕΧΩ, ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ: ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ / ΚΕΦ. 2:17.
«Καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις, λέγει ὁ Θεός, ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται·»
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Και κατά τις έσχατες ημέρες**, θα χύσω-λέγει ο Θεός-από τας δωρεάς και τα χαρίσματα του Πνεύματός μου εις κάθε άνθρωπον· και θα προφητεύσουν οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας· οι δε νέοι σας θα ίδουν αποκαλυπτικά οράματα και οι γέροντές σας θα λάβουν θεία και αποκαλυπτικά όνειρα.
2) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ .
«Ἡ πνευματική ξηρασία πού βιώνει ὁ λαός μας θά φέρει ὡς φυσικές συνέπειες μεγάλο καταστρεπτικό σεισμό, ἐπιδημίες, ἐμφυλίους πολέμους. Θά δεῖτε τίς πολυκατοικίες στήν Ἀθήνα νά συγκρούονται σάν τά κριάρια καί στίς τρεῖς ἡ μία νά μένει ὄρθια.»
3) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ / ΕΝΟΤΗΤΑ 10
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ «ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» …ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ Η ΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ …ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΕΡΕΙΠΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ …ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ !!!
4) ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Έρχεται πόλεμος,
γενικός,
φοβερός
και ανθρωποκτονικός
προπομπός αυτού μέγας σεισμός
τεκτονικός .
Μην αμφιβάλλεις, θα συμβεί αυτός
θα ναι και καταστροφικός .
5) ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Σε λίγο , δεν θα έχεις πια να τρως ,
Δεν θα έχεις , που να μένεις ,
Πολλά με την Πίστη θα υπομένεις .
=========================================================================
Γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε ,
έρχεται σεισμός , δυνατός ,εδώ στην χώρα αυτή ,όμοιο , δεν θα ξαναδείτε ,
Γρηγορείτε , γρηγορείτε , γρηγορείτε ,
Θα έρθει σεισμός ,
Μέγας και συνταρακτικός
Από κανέναν ανεκτός ,
Θα είναι υπερφυσικός ,
Θα σε βρει ίσως , όταν τρως ,
΄Η όταν κοιμάσαι , δυστυχώς .
Κοίτα να ετοιμάζεσαι ,
Την ψυχή σου δεν την νοιάζεσαι ;
Κάνε τον Σταυρό σου διαρκώς ,
Συχνότερα από όταν τρως .
6) ΤΡΙΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ / ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.
Προσοχή , η Γη πρώτα θα σειστεί ,
Και ύστερα , κάποιος τα παραπάνω , εμπρός του , θα τα δει .
Ο Χριστός μόνο μετάνοια ζητεί ,
Και ο καθένας , δύναται , να σωθεί .
Όταν , αισθανθείς την δόνηση ,
Κάνε τον Σταυρό σου και από Μένα τον Χριστό , δεν θα αισθανθείς , καθόλου περιφρόνηση .
Όχι μόνο θα σωθείς ,
Από τα ερείπια , εσύ βγεις ,
Και ούτε , που θα σκονιστείς ,
Αλώβητος και όρθιος μόνος , θα σταθείς ,
Και θα απορείς .
Του Λόγου αυτού Εγγυητής είναι ο Χριστός , ο Λυτρωτής .
7) ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 23-2-2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η γη θ’ ανοίγει τώρα πια, ανθρώπους θα καταπίνει,
γιατί δεν αντέχει τη μόλυνση, το αίμα πια την πνίγει.
Σκοτώνετε τα τέκνα σας τ’ αθώα τα βλαστάρια,
και έπειτα παίρνετε φάρμακα, για να κοιμάστε τα βράδια.
Οι αμαρτίες σας πολλές, μετάνοια καμία,
γι’ αυτό τρέμει πια η γη, ζητάει τιμωρία.
8) ΠΟΙΗΜΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ (27-1-2018): Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΧΙΝΑ!
Για λίγο η Ελλάδα μας
όλη θα γκρεμιστεί,
για να την Χτίσω έπειτα,
Εγώ, από την αρχή.
https://simeiakairwn.wordpress.com/2018/01/31/%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9/
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ (ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΙΝΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.
ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ) ΚΟΛΑΣΗ. ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΠΑΘΑΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ: ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΝΙΣΤΟΥΜΕ! 
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ!
* ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΞΥΠΝΙΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ:
«Θα δείτε στον κάμπο αμάξι χωρίς άλογα να τρέχει γρηγορότερα από τον λαγό»
«Θαρθή καιρός που οι άνθρωποι θα ομιλούν από ένα μακρινό μέρος σε άλλο, σαν νάνε σε πλαγινά δωμάτια, π.χ. από την Πόλι στη Ρωσία»
«Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί».
ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ;
ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΦΕΙΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ;
** ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑΣΜΟ ΤΟΥ 8ου ΑΙ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΙΛΟ ΤΟ ΜΥΡΟΒΛΗΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΙΑ (ΙΩΑΝΝΗ):
«Τώρα, παιδί μου, Πως να σου διηγηθώ χωρίς δάκρυα για την αρχή των ωδίνων και τη συντέλεια; Κατά τις έσχατες ημέρες θα αναδείξει ο Θεός βασιλιά κάποιο φτωχό. Ο βασιλιάς αυτός θα πολιτευθεί με δικαιοσύνη, θα σταματήσει όλους τους πολέμους και θα πλουτίσει τους φτωχούς. Θα βασιλεύσει η ευτυχία όπως στην εποχή του Νώε. Οι άνθρωποι θα πλουτίσουν πολύ, θα ζουν γαλήνια και ειρηνικά, θα τρώνε, θα πίνουν, θα έρχονται σε γάμο, θα κινούνται με πολλή άνεση και θα απολαμβάνουν αμέριμνοι τα αγαθά της γης, επειδή δεν θα γίνονται πόλεμοι, θα μετατρέψουν τα σπαθιά τους σε δρεπάνια, τα βέλη σε πασσάλους, και τα δόρατα σε γεωργικά εργαλεία για να καλλιεργούν τη γη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου