Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ένταση για την κατεδάφιση επιχειρήσεων στο Καλαμάκι Πρόκειται για το γνωστό καφέ “Bamboo” και την ταβέρνα “Salavantes” στο Καλαμάκι.[βιντεο]

Παράταση μεχρι τις 23 Νοεμβρίου πήρε η κατεδάφιση των δύο καταστημάτων στην περιοχή του Καλαμακίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την δήλωση αδυναμίας από πλευράς αστυνομίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να προχωρήσουν στην κατεδάφιση λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου, ο εισαγγελέας έδωσε παράταση μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα..
Σημειώνεται ότι η κατεδάφιση αποφασίστηκε μετά από μήνυση πολίτη που γειτονεύει με τα καταστήματα με την αιτιολογία ότι λειτουργούν παράνομα πάνω στον αιγιαλό .Την Τετάρτη υπήρξε αμετάκλητη δικαστική απόφαση που ζητούσε από τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να προχωρήσουν στην κατεδάφιση.
Πλέον για τους ιδιοκτήτες μένει η προσφυγή στο Υπουργείο προκειμένου να μπει η κατεδάφιση στο “ψυγείο” έως ότου υπάρξει επανακαθορισμός του αιγιαλού καθώς σύμφωνα με τους ίδιους πρόκειται για παλιό αιγιαλό.
Πρόκειται για το γνωστό καφέ “Bamboo” και την ταβέρνα “Salavantes” στο Καλαμάκι.
Υπάλληλοι των δύο επιχειρήσεων καθώς και οι ιδιοκτήτες βρέθηκαν στις δύο επιχειρήσεις για να διαμαρτυρηθούν.
Προς συμπαράσταση των επαγγελματιών στο σημείο βρέθηκαν νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι επισημαίνουν ότι όλα τα κτίσματα στον αιγιαλό μέχρι και τον Πλατανιά είναι παράνομα και δεν δικαιολογείται να ξεκινήσει η κατεδάφιση από το Καλαμάκι μετά από καταγγελίες ενός ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου