Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

«Η Παναγία κάνει έρωτα με το διάβολο»ΚΥΜΑ διαμαρτυριών για βλάσφημη θεατρική παράσταση μασόνου σατανιστή! ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ στη Θεσσαλονίκη με το ΣΤΑΥΡΟ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στo χέρι! ΧΑΜΟΣ για την βλάσφημη παράσταση με τον Χρανιώτη, «Η ώρα του διαβόλου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

kl3
ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ FERNANDO PESSOA ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ…. ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ….Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ…. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» Χαμός έγινε απόψε έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» της Θεσσαλονίκης, όπου συγκεντρώθηκαν μέλη θρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων, για να διαμαρτυρηθούν για την παράταση «Η Ωρα του Διαβόλου» που παρουσιάζεται στο θέατρο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν οι διαμαρτυρόμενοι επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο.
Τότε συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς και για αρκετή ώρα ο χώρος έξω από το θέατρο, μετατράπηκε σε… πεδίο «μάχης». Δείτε στις εικόνες τους διαδηλωτές, με σταυρούς και ελληνικές σημαίες στα χέρια, να συγκρούονται με τους αστυνομικούς:
Η κατάσταση εκτονώθηκε και στις 9.00 το βράδυ άρχισε η θεατρική παράσταση.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου