Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!(LIVE)

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ «ΙΡΜΑ»
Η στιγμή που έτρεμε η πολιτεία της Φλόριντα τα τελευταία 24ωρα έφτασε, καθώς ο τυφώνας Ιρμα άρχισε να σφυροκοπά την πολιτεία.
Το «μάτι» του τυφώνα, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του από την Καραϊβική σκορπώντας τον θάνατο και καταστροφές, έφτασε πλέον στα νότια νησιά της Φλόριντα. Πριν πλήξει την πολιτεία, η Ιρμα ισχυροποιήθηκε εκ νέου, καθώς είναι και πάλι κατηγορίας 4.
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στη Φλόριντα. Ενας χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του από τους ισχυρούς ανέμους στο Κι Γουέστ, άλλοι δύο σε τροχαίο στην κομητεία Χάρντι της Φλόριντα.
Το λεγόμενο «μάτι» του κυκλώνα Ίρμα άρχισε να απομακρύνεται από τις νότιες περιοχές της Φλόριντα, σύμφωνα με το μετεωρολογικό κέντρο παρακολούθησης στις ΗΠΑ (NHC).
Περισσότερα από ένα εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Φλόριντα, σύμφωνα με την εταιρία διανομής και διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας (Florida Power & Light). Ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρικ Σκοτ ανησυχεί έντονα για το ύψος των θαλασσίων κυμάτων που θα προκαλέσει ο κυκλώνας Ίρμα, καθώς πλησιάζει από την Φλόριντα προερχόμενος από τον Κόλπο του Μεξικού.
Η στάθμη των υδάτων έχει ανέβει τουλάχιστον 50 εκ. πάνω από το κανονικό. Στο Μαϊάμι έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι τις 19.00.
Περίπου 1 εκατ. σπίτια στην Φλόριντα δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, ανακοίνωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Οι 29.000 από αυτούς βρίσκονται στα νησιά Κις.
Σε επιφυλακή για τον κυκλώνα έχουν τεθεί ακόμα το μεγαλύτερο μέρος της Τζόρτζια, ανάμεσα τους και η Ατλάντα.
Δείτε live εικόνα
Ρεπόρτερ του CNN την ώρα του φονικού τυφώνα
Συγκλονιστικά βίντεο με τους ανέμους που φτάνουν τα 210 χλμ/ώρα να σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου