Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Κάτι συμβαίνει στον πλανήτη: Οι Ρώσοι απέστειλαν στρατιωτικούς δορυφόρους που παρακολουθούν τους δύο πόλους της γης

Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε επίσημα ότι τρεις ρωσικοί στρατιωτικοί δορυφόροι ευρίσκονται σε ειδική βαρυσήμαντη αποστολή παρακολούθησης των δύο πόλων  διαγράφοντας ελλειπτική  τροχιά,  προκαλώντας όμως έντονη ανησυχία στην αμερικανική στρατιωτική διοίκηση που έλαβε και αυτή τα μέτρα της με την εκτόξευση ειδικού  διαστημικού σκάφους,σύμφωνα με ρωσικό άρθρο.
Αυτήν την είδηση επιβεβαίωσε και η αμερικανική διοίκηση του διαστήματος η γνωστή μας από το  ετήσιο ταξίδι του Άγιου Βασίλη,  NORAD, προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι αναμένουν οι Αμερικανοί από την Μόσχα και τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.Σύμφωνα με  στοιχεία της αμερικανικής στρατηγικής διοίκησης του διαστήματος , η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις  23, Αυγούστου 2017 από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ, και την τοποθέτηση στην συνέχεια σε τροχιά  ρωσικών  στρατιωτικών διαστημικών σκαφών , το  ένα εκ των οποίων διαθέτει την ονομασία «Κόσμος-2519», με κωδικό αναγνώρισης 2017-037D για την NORAD.
Ο δορυφόρος αυτός βρίσκεται σε μια τροχιά με κλίση 97.92 βαθμούς, σε υψόμετρο  667 χλμ.
Να σημειωθεί ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κατ ‘επανάληψη, ανέφεραν την παρουσία  και άλλων δύο ρωσικών στρατιωτικών δορυφόρων με τις κωδικές ονομασίες  ( «Κόσμος-2499», «Κόσμος-2504»).
,,,Αυτό που είναι γνωστό είναι αυτοί οι ρωσικοί δορυφόροι εκτελούν «ελέγχους» όπως την εξωτερική εξέταση αντικειμένων, ανεφοδιασμό  δορυφόρων , επισκευές , καθώς και αποστολές για στρατιωτικούς σκοπούς.Την ίδια στιγμή επισημαίνουμε ότι εκτοξεύθηκε το άκρως μυστηριώδες αυτόνομο διαστημικό σκάφος των ΗΠΑ με την ονομασία X-37B,  έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στο Διάστημα, εν μέσω του τυφώνα επιπέδου 5 IRMA, αυξάνοντας κατακόρυφα τις ανησυχίες για «κάτι μεγάλο που έρχεται» σε μία ακόμη άκρως  απόρρητη αποστολή.«Ο πύραυλος Falcon 9 μετέφερε  το μυστικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος X-37B της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας σε τροχιά πριν λίγες ημέρες», δήλωσε ο Αμερικανός υφυπουργός άμυνας.
Όσον αφορά το τι άλλο θα υλοποιήσει  το διαστημικό αεροσκάφος στο διάστημα, οι εικασίες κυμαίνονται από την άκρως απόρρητη αναγνώριση Ρωσίας και Κίνας, όπως άλλωστε κάνουν και οι ίδιες μέχρι επιχειρήσεις διαστημικού πολέμου .
Έμπειροι ειδικοί εκτιμούν ότι στο διάστημα έχει «φουντώσει» ο αποκαλούμενος «διαστημικός πόλεμος» ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις   (Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ), και όλες αυτές οι αποστολές έχουν σκοπό την απόκτηση υπεροχής στο διάστημα.
Επίσης οι ΗΠΑ ενώ διέθεταν μέχρι τώρα πέντε  κλάδους στις ένοπλες δυνάμεις τους , στρατό, Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Πεζοναύτες και Λιμενικό Σώμα, τώρα διαθέτουν και έκτο αυτό της διαστημικής διοίκησης.
Η Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων  ψήφισε πριν ένα μήνα την ίδρυση του  έκτου σκέλους του Αμερικανικού στρατού, με την ονομασία «Αμερικανικό Σώμα Διαστήματος», το οποίο θα είναι πλέον απολύτως υπεύθυνο για τον επικείμενο  πόλεμο  στο διάστημα.Το Σώμα του Διαστήματος σύντομα θα αποσυνδεθεί σε μεγάλο βαθμό από την Πολεμική Αεροπορία, η οποία ήταν το τελευταίο καινούργιο τμήμα του αμερικανικού στρατού που δημιουργήθηκε το 1947.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Απλά ότι εκεί στο διάστημα ευρίσκεται το κύριο πεδίο στρατιωτικής αντιπαράθεσης ΗΠΑ-Ρωσίας.
Ο κόσμος ευρίσκεται , σύμφωνα ειδικούς αναλυτές και εμπειρογνώμονες  στα πρόθυρα ενός ακόμη παγκόσμιου πολέμου.
Για το σκοπό κάτω από άκρα μυστικότητα, Ρωσία,  Κίνα, τώρα και οι ΗΠΑ,  «εργάζονται» πυρετωδώς για την κατασκευή των ανάλογων οπλικών συστημάτων και υπηρεσιών ...
Πιθανότατα να  έχουν τεθεί σε τροχιά οι αποκαλούμενοι «δορυφόροι-δολοφόνοι», οι οποίοι διαθέτουν την μοναδική ικανότητα να είναι εξοπλισμένοι με όπλα ισχυρών ακτίνων  λέιζερ, για να καταστρέφουν ανταγωνιστικούς δορυφόρουςΜετά από αυτό το στάδιο, θα εισέλθουμε  στον σχεδιασμό ενός  εντελώς νέου   στρατιωτικού επιπέδου  , που αφορά την  διεξαγωγή πολέμου από το διάστημα προς «επίγειους στόχους», σύμφωνα με «διάσπαρτες» πληροφορίεςΜε  αυτόν τον τρόπο  τα επίγεια συστήματα αεράμυνας  καθίστανται τελείως  «ανενεργά»,  και ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα  άμεσου  «κτυπήματος» σε οποιοδήποτε επίγειο στόχο με «οπτική επαφή». Τρομερές δυνατότητες και σενάρια που μας μεταφέρουν σε ταινίες δράσης του Σινεμά.http://www.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου