Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ «Αν ο Τσίρας κατέβει και μας παραμυθιάσει, δε θα βγάλει ούτε έναν βουλευτή στις άλλες εκλογές»

AGROTES-KRITI«Στέφανε εδώ στα Χανιά το έχεις τερματίσει, από εσένα ξεκινάμε όλοι την ενημέρωση.
Συγχαρητήρια για την δουλειά σας, δεν έχω συνηθίσει να στέλνω για θέματα που αφορούν την Κρήτη, άλωστε γνωρίζουμε ότι δύσκολα παίζουν στα Αθηναικά sites και γενικότερα ΜΜΕ, αλλά επειδή περιμένουμε τον πρωθυπουργό εδώ μεθαύριο και την Πέμπτη και μάλιστα την Παρασκευή θα τον πάμε και βαρκάδα στα Χανιά, σας λέω τούτο.
Επειδή όπως ξέρετε ο φόρος αίματος στην Κρήτη είναι μεγάλος λόγω του ότι δεν υπάρχει ασφαλής αυτοκινητόδρομος και ο τουριμός είναι ο κύριος πυλώνας ανάπτυξης, όλοι περιμένουν από τον Πρωθυπουργό την δέσμευσή του για αυτοκινητόδρομο και νέο αεροδρόμιο.Τα αυτονόητα δηλαδή.
Όμως αυτή την στιγμή στην Κρήτη κατασκευάζεται το πρώτο Επιχειρηματικό Πάρκο στην Ελλάδα σε μία έκταση 515 στρεμμάτων, στην περιοχή Μαλάξα στο Νομό Χανίων, από όπου κατάγεται ο αρχηγός της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, άνθρωπος του οποίου έχει αναλάβει να τρέξει το έργο τους τελευταίους μήνες, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εκεί θα εγκατασταθούν 200 επιχειρήσεις.
Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας, κλπ, κλπ.
Αυτή την στιγμή το έργο είναι όμως ¨ορφανό¨γιατί δεν υπάρχει δρόμος σύνδεσης με την Εθνική Οδό, και η Περιφέρεια ως γνωστόν δεν είναι από την μεριά της ΝΔ.Επίσης δεν υπάρχει κίνητρο μετεγκατάστασης των επιχειρήσεων,
Περιμένουμε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να ανακοινώσει δρόμο σύνδεσης του Πάρκου με την Εθνική Οδό και το λιμάνι και πρόγραμμα με κίνητρα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να πάνε εκεί.
Αν αυτό γίνει, ανοίγει ο δρόμος για εγκατάσταση μέχρι και πολυεθνικών επιχειρήσεων logistics καθιστώντας την Κρήτη διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο εμπορίου.
Εμείς περιμένουμε και ελπίζουμε το μεγάλο αυτό έργο να μην θυσιαστεί στο βωμό των μικροπολιτικών συμφερόντων.
Αναμένουμε τις ανακοινώσεις, όπως και τις θέσεις των Κρητικών Υπουργών, Σταθάκη και Σία…
Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία»
Αναγνώστηςhttp://www.D/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου