Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ[vid]

Έναν εχθρό είχε πάντα το ελληνικό έθνος: τον ισραήλ. Έλλην σημαίνει φωτεινός νους, κι όπου νους ναός. Και σήμερα δεν είμαστε πια ούτε φωτεινοί, μα ούτε καν άνθρωποι, διότι πάσχουμε από ανθρωπιά. Πάσχουμε από συγχώρεση και αγάπη. Μας κρατούν στα σκοτάδια διαιρεμένους οι ποιμένες, που μόνο φύλακες δεν είναι στην πύλη· άρπαγες, δούλοι του χρήματος, κηρύττουν στον ελληνικό λαό μαγείες. Κι ενώ μας μιλούν για τους Αγίους μας, ωστόσο αυτοί δεν ποιούν τον Λόγο του Θεού. Ακόμα χειρότερα, κρύβουν από τον λαό τα δικαιώματά του ως τον Χριστό βαπτισμένο. Αν είχαμε Ορθοδοξία δεν θα υπήρχε φτωχός κανένας, κι όλοι θα ήταν πλούσιοι και στην ύλη μα και στο πνεύμα.  Το πώς έχουν γίνει όλα αυτά θα δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο.
Είναι πρέπον να γνωρίσουν οι Έλληνες το πιστεύω και τις αρχές της ιδεολογίας των εβραίων πολιτικών και ιερέων στην βασιλεία των Ελλήνων, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ θΕΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, όχι πολιτικά χρώματα και χωριστές ιδεολογίες, αλλά εν Ισραήλ θεό αδέλφια που σκοπό τους έχουν τον διαμελισμό του σώματος των Ελλήνων.
Επίσης, μέσα στο Ευαγγέλιο ο Ισραήλ έβαλε τα δικά του γράμματα που τυφλώνουν τον πιστό και μπερδεύεται και έτσι παρουσιάζουν τον Ιησού Χριστό ως πατέρα Του να έχει τον Ιωσήφ και ότι η Παναγιά είναι μια μοιχαλίδα πόρνη που χωρίς γάμο έκανε παιδί μαζί του …..όπως λένε και οι εβραίοι στις δικές τους γραφές (βλέπε Κατά Ματθαίον κεφ. Α, και Ταλμούδ, προσβολές στον Χριστό και την Παναγία).  Υπάρχουν και άλλα σημεία αλλοίωσης και σε βιβλία θεολογικά.http://ellinon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου