Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ! ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ 18+)

turkish_soldier_kurdish_head-630x397Ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε από Τούρκο στρατιώτη στο Facebook σήμερα Κυριακή, δείχνει Τούρκους στρατιώτες να ποζάρουν δίπλα σε αποκεφαλισμένα πτώματα Κούρδων μαχητών της Συρίας, των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), της κυρίως συνιστώσας των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που μάχονται με την υποστήριξη των ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Στο βίντεο ακούγονται άνδρες ντυμένοι με στρατιωτικές στολές να μιλάνε τουρκικά και να κρατάνε τα κομμένα κεφάλια των Κούρδων δημοκρατικών μαχητών.
Τα πλάνα σοκάρουν διότι μέχρι σήμερα είχαμε «συνηθίσει» να βλέπουμε τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος να αποκεφαλίζουν Κούρδους και άλλους. Βεβαίως ο ισλαμιστικός στρατός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μικρή διαφορά έχει από τους τζιχαντιστές.
kourdoi_apokefalismenoiturkish_behead
Ανεξάρτητα από την αυθεντικότητα του βίντεο, οι Τούρκοι στρατιώτες έχουν αποκεφαλίσει αρκετές φορές στο παρελθόν Κούρδους μαχητές και έχουν φωτογραφηθεί κρατώντας τα κεφάλια τους.
Πριν μερικούς μήνες είχε διαρρεύσει ακόμα ένα βίντεο στο οποίο Τούρκοι στρατιώτες εκτελούσαν πισώπλατα δύο Κούρδισσες αντάρτισσες που είχαν πιάσει αιχμάλωτες.
Δείτε το βίντεο με την εκτέλεση των δύο ανταρτισσών:http://www.makeleioΑναπαραγωγr.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου