Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ξέσπασε στα φανερά πνευματικός πόλεμος – Σατανιστές και μάγοι κατά χριστιανών

Ξέσπασε στα φανερά πνευματικός πόλεμος – Σατανιστές και μάγοι κατά χριστιανώνΗ πολιτική δίνει την θέση της στον πνευματικό πόλεμο, τον οποίο κήρυξαν σατανιστές και μάγοι κατά όσων αντιστέκονται στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για υποδούλωση του πλανήτη σε ένα κέντρο εξουσίας. Απάντησαν οι χριστιανοί.
Για μία ακόμα φορά ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε τα «πνευματικά πυρά» σατανιστών και μαγισσών, οι οποίοι υπηρετούν την Νέα Τάξη και την έλευση παγκόσμιου βασιλιά στον πλανήτη.
13.000 άτομα συνδέθηκαν Online, τα μεσάνυχτα στις 21. Ιουνίου για να ρίξουν στον Τραμπ «σατανικά ξόρκια του θερινού ηλιοστασίου» με σκοπό να τον «δέσουν», ώστε να εκτελεί τις εντολές της Νέας Τάξης, η οποία καθοδηγούσε μέχρι πρότινος τα βήματα του Λευκού Οίκου.
Διοργανώθηκε με άλλα λόγια παναμερικανικό «ανάθεμα» με κατάρες να φεύγουν από το στόμα σατανιστών και μαγισσών κατά του Τραμπ.
Κάτι σαν Παλαιά Διαθήκη δηλαδή!
Την ίδια ώρα, ορθόδοξοι ραβίνοι, οι οποίοι στηρίζουν τον Τραμπ κόντρα στα σχέδια ανάληψης της διοίκησης της Ιερουσαλήμ από πολυεθνική διοίκηση με ταυτόχρονη λύση του Παλαιστινιακού, εις βάρος των ισραηλινών συμφερόντων, αναφέρουν πως η μαγεία και η αθεΐα της Νέας Τάξης προέρχονται από τον σατανισμό.
Συγκεκριμένα ο Ραβίνος  Rabbi Daniel Asore, ο οποίος σπουδάζει την απειλή του Σατανισμού, ανέφερε σχετικά:
«Η μαγεία είναι το αληθινό όνομα του Σατανισμού. Είναι ένα μέσο αγώνα, το οποίο έχει διεισδύσει στην πολιτική. Ο Σατανισμός στρέφεται κατά του Θεού. Όσο πλησιάζουμε στην εποχή του Μεσσία, ο ρόλος που παίζει στην πολιτική (ο Σατανισμός) γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος».
Ωστόσο, ο Ραβίνος οφείλει να γνωρίζει πως ο Γιαχβέ, τον οποίο αναγνωρίζει σαν Θεό, είναι στην ουσία ο Διάβολος, ο οποίος αναμένεται από πολλούς, να κυβερνήσει ενσώματος τον πλανήτη, ως «Μεσσίας» που για εκλεκτό λαό δεν θα έχει όλους τους Εβραίους, παρά μόνο όσους συμμερίζονται την μισανθρωπία και απληστία του, ανεξαρτήτου καταγωγής και θρησκείας.
Οι μάγοι και οι σατανιστές σκοπεύουν να ρίξουν περισσότερα ξόρκια στον Ν.Τραμπ στις 21. Ιουλίου, στις 19. Αυγούστου και πιο μετά, μέχρι ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιά των ΗΠΑ, να αποχωρήσει από το αξίωμά του.
Τα ξόρκια τους αποσκοπούν στο να «δέσουν» τον Τραμπ, προκαλώντας την αποτυχία του. Ζητούν επίσης σε δαίμονες να «δέσουν» και όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό του και γενικά όλους που τον στηρίζουν.
Ευαγγελιστές χριστιανοί που στηρίζουν τον Τραμπ απαγγέλουν την ίδια ώρα προσευχές, προκειμένου να εξουδετερώσουν τα ξόρκια.
«Σας ζητούμε να συμμετέχετε στην προσευχή για την ενδυνάμωση τους έθνους μας, για τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας και για τις ψυχές εκείνων που σηκώνουν σατανικά όπλα εναντίον μας», αναφέρει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Χριστιανικής Εθνικής Συμμαχίας.
«Η επιθυμία μας είναι να ανακοινώσουμε στην γενιά μας πως ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος μας», προσθέτουν χριστιανικά μέλη.
Ξέσπασε λοιπόν πνευματικός πόλεμος, ο οποίος πλέον γίνεται ορατός για όσους είναι σε θέση να παραδεχθούν πως πίσω από όλα αυτά που βλέπουμε, υπάρχουν δυνάμεις που συγκρούονται με απρόβλεπτες τις συνέπειες για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου