Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΣΑΔΙΣΜΟ!μουσουλμάνοι αγρίοι αποκεφαλίζουν και γδέρνουν μια γάτα και αργότερα το ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι χαρακτηριστική η σκληρότητα που επιδεικνύουν πολλές φορές οι μουσουλμάνοι εναντίον των ζώων ειδικά στα σκυλιά και στις γάτες, ενώ είναι γνωστή η διαδικασία του χαλάλ, δηλαδή ο σαδιστικός τρόπος με τον οποίο σφάζουν ένα ζώο για να το φάνε στη συνέχεια.
Πρόσφατα είχαμε ένα τέτοιο φρικτό παράδειγμα, όπου, όπως κατήγγειλε η εταιρία προστασίας των ζώωντης Δανίας , μουσουλμάνοι λαθρο που είχαν έρθει εκεί με τον «γνωστό» τρόπο, έπιαναν γάτες και ασκώντας τα σαδιστικά τους ένστικτα, τις ξεκοίλιαζαν και μετά τις αποκεφάλιζαν.
Στη Δανία, όπως φαίνεται στην παραπάνω φώτο, μουσουλμάνοι αγρίοι αποκεφαλίζουν και γδέρνουν μια γάτα και αργότερα το ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτά έγιναν όπως καταγγέλθηκε στην περιοχή Vollsmose, προάστιο της Odensee στη Δανία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι λαθρο με τα αποκεφαλισμένα κεφάλια των δύστυχων ζώων παίζουν ποδόσφαιρο για να περνάει η ώρα τους. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας προστασίας ζώων της Δανίας, ανέφεραν ότι είχανε βρει γάτες με κομμένα τα πόδια και βγαλμένα τα μάτια. Όταν συνέλαβαν έναν από αυτούς και τον ρώτησαν γιατί σκοτώνει τις γάτες με αυτόν τον τρόπο, αυτός απάντησε ότι η μία από αυτές είχε φάει ένα πουλάκι-πτηνό που είχε ο ίδιος και για να εκδικηθεί έπρεπε να τις σφάξει όλες.
Ο κύριος Wilbert, διευθυντής της φιλοζωικής εταιρίας, δήλωσε ότι τέτοια φαινόμενα βίας κατά των ζώων τα γνωρίζαμε από το παρελθόν ότι τα έκαναν μικρά παιδιά τα οποία όμως δεν είχαν συναίσθηση των πράξεών τους.
Τώρα στην περίπτωση αυτή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλους ανθρώπους πάνω από 25 ετών, η βία των οποίων πάνω στα δυστυχισμένα μας έχει αφήσει άφωνους.
Είναι χαρακτηριστικό πως, στο Facebook και στο Twitter έχουν ανεβάσει φωτογραφίες που δείχνουν με ποιο φρικτό τρόπο έγδερναν τις γάτες που είχαν πιάσει.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως όταν μια κυρία προσπάθησε να επέμβει για να σώσει μια γάτα από τους λαθρο, αυτοί της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν με άγριο τρόπο.
Ακόμα και το ειδικό αυτοκίνητο της υπηρεσίας συλλογής αδέσποτων ζώων, δέχτηκε άγρια επίθεση από τους λαθρο οι οποίοι αφού έσπασαν τα τζάμια κατέστρεψαν το αυτοκίνητο και πήραν τα ζώα για να τα σφάξουν.
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και τώρα δε δέχονται να ξαναπάνε στην ίδια περιοχή.
Στη Γαλλία Άραβας μουσουλμάνος εκτοξεύει γάτα όσο μακρύτερα μπορεί προς έναν τοίχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου