Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι περίπου 5000 ετοιμοπόλεμοι τζιχαντιστές εισέρχονται από τα ανατολικά σύνορα στην Ελλάδα μετά την κατάρρευση του ISIS και από εδώ προωθούνται στην κεντρική Ευρώπη.
Φυσικά ο κίνδυνος και για τη χώρα μας είναι πολύ μεγάλος.

Στο επόμενο βίντεο προβάλλεται μια τοπική εξέγερση  των μουσουλμάνων στην Ελλάδα.  Στην πραγματικότητα η κατάσταση στην Ελλάδα δεν απέχει και πολύ από το να δούμε και εδώ παρόμοιες σκηνές με τους μουσουλμάνους στην Γαλλία, Αγγλία και Σουηδία.
Ενώ συνεχίζεται η ροη εκατοντάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα, οι ίδιοι εγείρουν την απαίτηση να ανοίξουν  διάπλατα τα σύνορα και μάλιστα υποστηριζόμενοι από κάποιες ΜΚΟ για να εισέρθει ελεύθερα όλος αυτός ο όγκος των μουσουλμάνων λαθρο που περιμένει εκτός συνόρων.
Είναι χαρακτηριστικό και αξιοσημείωτο  ότι ύστερα από 180 χρονιά απελευθέρωσης της Αθήνας από τον οθωμανικό ζυγό,  για πρώτη φορά ανεγείρεται επίσημα ένα μεγάλο μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας.
Ένα παράδειγμα  που μπορεί να ισχύσει και στην Ελλάδα  είναι αυτό της Ισπανίας  όπου έχει αρχίσει και κυριαρχεί μετά από αιώνες απελευθέρωσης από τον ισλαμικό ζυγό, το Ισλάμ και σε αυτή την χώρα.
Η Αγγλία έχει ήδη γίνει κόλαση παραδομένη στον ισλαμικό εφιάλτη.

Στην Γαλλία είναι λυπητερό να βλέπει κανείς μεγάλες και γνώστες εκκλησιές που άλλοτε έσφυζαν από ζωή να έχουν ερημωθεί και στο τέλος να παραδίδονται στους μουσουλμάνους για να τις μετατρέψουν σε τζαμιά.
Αυτές τις σκηνές που είχαμε δει πριν από ένα χρόνο περίπου από τα ελληνικά νησιά μην νομίζετε ότι είναι παρελθόν καθώς το τεράστιο αυτό πρόβλημα δεν έχει λυθεί αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν επιβάλει λογοκρισία για να μην πληροφορούμαστε τίποτα. Ακόμα και κάποιοι δημοσιογράφοι που εμφανίζονται πατριώτες στο μεγάλο αυτό πρόβλημα εδώ και καιρό έχουν πιει το αμίλητο νερό.



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου