Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΓΟΝΕΙΣ – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέβη και αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.
Κάποιος  ομοφυλόφιλος «κύριος» και μάλλον εντεταλμένος ανέλαβε την αποστολή  να καλλιεργήσει στα μικρά παιδιά την αίσθηση του ουδέτερου φύλου, δηλαδή ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό.

Ο κύριος αυτός όπως δείχνει το βίντεο από την φύση του αρσενικός με κατάλληλη σκηνοθεσία και επί πληρωμή φυσικά αφού μεταμορφωνόταν  σε Drag Queen,  πήγαινε σε παιδικούς σταθμούς   διάβασε στα παιδάκια επιλεγμένα  παραμύθια   για να συνηθίζουν την ιδέα του ανώμαλου.
Αυτό όμως πήρε μεγάλη έκταση και κάποιοι γονείς αντέδρασαν και ξεσηκώθηκαν  και άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές για να τον απαγορεύσουνε να πηγαίνει στα παιδιά τους να λέει τα παραμύθια του.



Ακόμα και οι γυναίκες ντύνονται Drag Kings άντρες.

Φτάσαμε στις μέρες του Λοτ. Φέτος η κυριαρχούσα μόδα για τους άντρες είναι πως να ντύνονται γυναίκες.Αλλά δεν τους έφτασε αυτό μόνο αλλά ακόμα και τους κεντρικούς δρόμους χρωμάτισαν με τα χρώματα των LGBT.
Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΓΟΝΕΙΣ(Βίντεο) - Εικόνα2
Κήρυξαν πόλεμο στα παιδιά μας   τα βομβαρδίζουν  με Περιεκτική Σεξουαλική Εκπαίδευση Ατζέντα SD σε μερικές  περιοχές στην Νότια Αμερική  δ ο κόσμος δεν έχει ούτε καν τα απαραίτητα να ζήσει, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό κ.τ.λ. Τα περισσότερα παιδιά δεν τελειώνουν ούτε καν το δημοτικό σχολείο, αλλά έχουν πλούσια  εκπαίδευση σε σεξουαλικά θέματα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου