Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ Ο ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ Ο… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!» – ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ilhan-ahmetΝερό στον μύλο της συζήτησης σχετικά με την… ελληνικότητα των μουσουλμάνων βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου ρίχνει η αποκάλυψη της ιστοσελίδας tourkikanea.gr.
Κατά την επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Κομοτηνή ο δικηγόρος και βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ σε ομιλία του αποκάλεσε τον Τούρκο «Πρωθυπουργό ΜΑΣ» αλλά και τον ψευδομουφτή ως «κύριο Μουφτή ΜΑΣ».
Όπως θα δείτε στις φωτό που ακολουθούν, όλα τα παραπάνω έγιναν με φόντο την τουρκική σημαία και το πορτραίτο του σφαγέα Κεμάλ.
mas1
Όπως μεταδίδει το tourkikanea.gr, στις 21 Ιουνίου συνεχίστηκε η παράδοση του δείπνου Ιφτάρ στο χωριό Δροσιά Ροδόπης.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την συμβολή του κόσμου του χωριού και του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί-Μουσταφά Ντουντάρ μετείχαν ο Μουσταφά Ντουντάρ-δήμαρχος του Οσμάνγκαζί-νομού Προύσας, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζι, ο «εκλεγμένος» μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ!
mas2
Παρέστη ο αντιπεριφρειάρχης Αχμέτ Ιμπράμ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χουσέ Μουσταφά και Μουσταφά Κατραντζί, ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο πρώην δήμαρχος Ιμπράημ Σερίφ, ο πρώην κοινοτάρχης Κέχρου Αμπντουλκαντιρ Χαφίζ Χότζα και ο διευθυντής της ΩΡΛ Κλινική του νοσοκομείου Κομοτηνής Δρ. Μεχμέτ Εμίνογλου!
Επίσης ο  αντιπρόεδρος της Ένωσης Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιγιαζί Χασάν, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ-Ροδόπης-Έβρου Σαλίχ Αχμέτ, ο πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν, η δημοτική σύμβουλο Σιμπέλ Μουσταφάογλου και εκατοντάδες «ομογενείς».
Όλοι οι τουρκαλάδες έγιναν μια παρέα δηλαδή!
mas3
O βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ είπε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Δυτική Θράκη πέρασε διαφορετικά, πως το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, , συνεχίστηκε με την φιλοξενία του Κυρίου Πρωθυπουργού, ενώ όπως είπε σήμερα συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση του δήμαρχου του Οσμάνγκαζί Μουσταφά Ντουντάρ και είπε:
¨Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας.…… ¨
Να τον χαίρεστε τουρκολάγνοι του ΠΑΣΟΚhttp://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου