Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Οπλισμένος κλείστηκε στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά - Πυροβολισμοί - Τι ζητά (φώτο-βίντεο)

Στο κτίριο βρίσκονται ακόμα τρεις εργαζόμενοι - Ένας άντρας σε έξαλλη κατάσταση επειδή ο Δήμος θέλει να του κατεδαφίσει το περίπτερο που διατηρεί στο ενετικό λιμάνι των Χανίων - Διαβεβαιώσεις Δημάρχου πως δεν θα κατεδαφιστεί
Τελευταία ενημέρωση 10:54Μια σοβαρή κατάσταση εξελίσσεται απο νωρίς το πρωί στα κτίρια του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή του Παλιού Ψυχιατρείου στα Χανιά.
Άντρας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο με φωνές, απειλές και κρατώντας ένα πιστόλι.
Ο άντρας βρίσκεται σε απόγνωση, αφού το μοναδικό του εισόδημα για να ζήσει την σύζυγο και τα 5 παιδιά του προέρχονται από ένα περίπτερο στον Ενετικό Λιμάνι Χανιών, το οποίο θα το γκρεμίσει ο Δήμος Χανίων.   
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι όταν πλησίασαν το κτίριο ο δράστης πυροβόλησε με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν στα πυρά.
Μέσα στο κτίριο αλλά σε διαφορετικό χώρο  βρίσκονται τρεις εργαζόμενοι, ενώ έξω σε αυτό και σε αρκετή απόσταση αφού η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, βρέθηκαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και συμμετέχοντες στα προγράμματα του ΟΚΑΝΑ.Εκεί μετέβη και ο πατέρας του προκειμένου να τον πείσει να παραδοθεί.
Επίσης ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διαβεβαιώσει τον άντρα πως δεν θα εφαρμοστεί - τουλάχιστον για το καλοκαίρι - η απόφαση κατεδάφισης του περιπτέρου.
 
Στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ που βρίσκεται δίπλα στο πρώην Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων μετέβη και κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, αλλά και ο Εισαγγελέας.
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου