Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Nέες πολεμικές δηλώσεις Ερντογάν για Κύπρο, Αιγαίο και Συρία: «Η κατάκτηση είναι επικείμενη με την βοήθεια του Αλλάχ»

Διπλό και «βρώμικο» παιχνίδι παίζει ο Τούρκος σουλτάνος τόσο στο εσωτερικό της χώρας του όσο και  σε Μέση Ανατολή, Αιγαίο και γενικά σε δύση και Ανατολή.
Στόχος του είναι η αναβίωση της οθωμανικής κυριαρχίας, στα Βαλκάνια , η υφαρπαγή θαλάσσιων κοιτασμάτων στο Αιγαίο και η κυριαρχία στον μουσουλμανικό κόσμο.
Μιλώντας ο ίδιος για πολεμικές επιχειρήσεις που στοχεύουν το παράνομο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και τις κουρδικές Μονάδες Προστασίας (YPG) στο Ιράκ και τη Συρία,  δήλωσε γενικώς και αορίστως το Σάββατο ότι η «κατάκτηση είναι επικείμενη», αφήνοντας πολλά υπονοούμενα  και για Κύπρο-Αιγαίο.
« Βλέπετε ποιον ( απευθυνόμενος στην δύση)  υποστηρίζετε  [YPG / PKK] και πως μας επιτίθενται από εκεί [Συρία / Ιράκ] . Μας εκτοξεύουν βλήματα και άλλα τέτοια. Αλλά θα τους κάνουμε ένα νεκροταφείο, χωρίς σταματημό. Είπαμε, θα το κάνουμε μόνοι μας, όχι με την υποστήριξη κανενός άλλου» και έτσι πράττουμε .
Πιστεύαμε πάντα ότι η κατάκτηση είναι επικείμενη. Με το θέλημα του Αλλάχ , συνεχίζουμε να το πιστεύουμε αυτό. Εκείνοι που πιστεύουν ότι η κατάκτηση είναι επικείμενη πιστεύουν επίσης σε αυτό. Τι είναι αυτό; μα η υποστήριξη  μόνο από τον Αλλάχ» δήλωσε ο Ερντογάν στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Όλων των Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών (TUMSIAD) στην Κωνσταντινούπολη .
«Μπορούμε να έρθουμε αμέσως  νύχτα. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε εγκαίρως. Μπορούμε να έρθουμε αμέσως, στη μέση της νύχτας» , πρόσθεσε ο Ερντογάν όταν μιλάμε για διασυνοριακές αεροπορικές επιχειρήσεις με στόχο τη Συρία και το Ιράκ.
Ο ίδιος  δήλωσε ότι «η Τουρκία διεξάγει τις μεγαλύτερες διασυνοριακές στρατιωτικές επιχειρήσεις μετά από εκείνες στην Κύπρο το 1974», εγείροντας ανησυχίες για τις προθέσεις του στην περιοχή μας.Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μετατρέψουν τη Raqqa σε «νεκροταφείο» για το Ισλαμικό Κράτος  (ISIL).
Επίσης τόνισε ότι θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στη συνάντησή τους στις 16 Μαΐου «έγγραφα» που αποδεικνύουν τους δεσμούς του YPG  με το ΡΚΚ.
Συνεχίζοντας την εκστρατεία του εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ξεκίνησε πριν από το  δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία, ο Ερντογάν δήλωσε:
«Αυτό το έθνος (τουρκικό) έχει ένα όριο στην υπομονή του. Ρωτάτε γιατί ο Ερντογάν μιλάει έτσι; Με ονομάζετε «δικτάτορα». Υπομονή. Μας κάνετε  κάθε είδους προσβολές. Υπομονή. Ο ασθενής μέχρι πότε αντέχει όμως; Μέχρι ένα σημείο».
Πρόκειται για ρητορική μίσους , μισαλλοδοξίας, υπερεθνικισμού ανακατεμένη με την  μουσουλμανική θρησκεία θέλοντας να δώσει νομιμοποίηση στα άνομα  σχέδια του τόσο σε Συρία –Ιράκ όσο και σε Αιγαίο και Κύπρο.
Η αναφορά από τον Ερντογάν στην Κύπρο και την «επιχείρηση ειρήνης το 1974» όπως ονομάζουν οι Τούρκοι ακόμη και σήμερα την εισβολή και κατοχή του 40% του κυπριακού εδάφους , δεν έγινε καθόλου μα καθόλου τυχαία.
Ο Ιούνιος είναι κοντά και η απαρχή των ερευνών στην κυπριακή ΑΟΖ θα ξεκινήσει φέρνοντας τον τουρκικό στόλο στην περιοχή . Την ίδια στιγμή αμφισβητείται δημόσια η ελληνική κυριαρχία του Αγαθονησίου  και της Ψερίμου και ανεπίσημα άλλων 18 νήσων και εκατοντάδων βραχονησίδων.
Εδώ σε αυτό το χρονικό σημείο μας λέει ο ίδιος ο Τούρκος σουλτάνος τι πρόκειται να κάνει .
«Ο Προφήτης Μωάμεθ κηρύττει: «Αν βλέπετε αδικία, να την διορθώσετε με το χέρι σας. Εάν η ισχύς σας δεν είναι επαρκής, προειδοποιήστε με τη γλώσσα σας. Αν η εξουσία σας είναι ανεπαρκής, αποκλείστε τη με την καρδιά σας », είπε.
«Εάν πιστεύουμε ότι είμαστε πολύτιμοι μεταξύ των ανθρώπων, τότε πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας σύμφωνα με αυτό. Πόσο καιρό θα παρακολουθούμε ; Μπορώ  να μοιραστώ μαζί μας ένα φλιτζάνι σούπα; Μπορούμε να τους το παρουσιάσουμε αυτό; Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε αμελητέοι. Πρέπει να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο», πρόσθεσε ο ίδιος Ερντογάν.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πράγματα και θαύματα ετοιμάζει ο Ερντογάν και για τους Τούρκους χιλιάδες πιστούς οπαδούς του «χαϊδεύοντας» το φανατικό κομμάτι τους,  με την ανέγερση στο Κεράτιο Κόλπο ενός τεράστιου αγάλματος του Μωάμεθ του κατακτητή.     
«Το άγαλμα του Οθωμανού Σουλτάνου ​​Μωάμεθ Β’ (του Πορθητή) θα ανεγερθεί στο Κεράτιο Κόλπο της Κωνσταντινούπολης», δήλωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης  Καντίρ Τοπμπάς .
Το άγαλμα του σουλτάνου Μωάμεθ θα «δείχνει» με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο τις πραγματικές φιλοδοξίες των Τούρκων εναντίον της Ελλάδος και των Βαλκανίων, χώροι που αποτελούν κύριο στόχο του νέο-οθωμανισμού σύμφωνα με δηλώσεις και του ίδιου του Ερντογάν.
Πρώτοι σταθμοί των σχεδίων της Τουρκίας μετά την Συρία και το Ιράκ θα είναι η Ελλάδα και η Βουλγαρία, χώρες «κλειδιά» της περιοχής οι οποίες θα δώσουν την «γέφυρα» στους Τούρκους για να επεκταθούν και στις υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.
Ας κοπιάσει λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος σε Αιγαίο και Κύπρο για να λύσουμε όλα τα «γραμμάτια» που του έχουμε αφήσει απλήρωτα , όπως για παράδειγμα  την απίστευτη παράδοση της Ανατολικής Θράκης το 1922 μετά από παρέμβαση των ξένων δυνάμεων χωρίς να πέσει ντουφεκιά,  και την άνανδρη εισβολή στην Κύπρο όπου και πάλι   με την ανοχή Βρετανών και Αμερικανών κατέλαβε  το 40% της Κύπρου.  « Ας έρθει ….κακό του κεφαλιού του».:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου