Τρίτη 11 Απριλίου 2017

KI ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Χ. Καραγιαννίδης: «To Άγιο φως δεν είναι αρχηγός κράτους είναι ένα αντικείμενο» (βίντεο)

Κατά της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους τάχθηκε και δεύτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες μετά τον Μάκη Μπαλαούρα που το χαρακτήρισε κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου.

«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μεταφέρεται το άγιο φως όπως του αξίζει αλλά δεν είναι αρχηγός κράτους να στήνεται υπουργός και άγημα να το υποδεχθεί» συνέχισε την κριτική του.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι επίσημο αλλά η μεταφορά του με τιμές αρχηγού κράτους δεν ίσχυε στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια ισχύει» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου