Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ Μ.Μπαλαούρας: «Οπισθοδρομικό έθιμο της παγανιστικής περιόδου το Άγιο Φως»(βιντεο)

Προκαλεί για άλλη μια φορά με το Άγιο Φως ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων κατά της μεταφοράς του στην Ελλάδα είπε πως πρόκειται «για οπισθοδρομικό κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε»

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλαούρας θέτοντας και την παράμετρο του κόστους, όπως είχε κάνει με ερώτησή του τον Μάιο του 2015 όταν μαζί με άλλους βουλευτές είχε κάνει λόγο για «οπισθοδρομικό έθιμο».
Πέρσι οι Γεράσιμος Μπαλαούρας, Ιωάννα Γαϊτάνη, Φωτεινή Βάκη, Αννέτα Καββαδία, Φρόσω Καρασαρλίδου, Αγλαΐα Κυρίτση, Στέφανος Σαμοΐλης και Μερόπη Τσούφη είχαν δηλώσει πως αυτά τα «έθιμα» απαντώνται μόνο σε θεοκρατικά κράτη και λογίζονται ως περιττές δαπάνες!
Προφανώς κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καταλάβει ότι στην κυβέρνηση δεν τους έφερε το 3% που κάποτε τους ψήφιζε και είναι στην πλειοψηφία τους «προοδευτικοί άθεοι» αλλά ένα υπόλοιπο 33% που προήλθε κυρίως από τον χώρο του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ που στην πλειοψηφία του είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.Μάλλον έχουν νοσταλγήσει τις εποχές που ήταν στο 3% και δεν είχαν κυβερνητικές ευθύνες και μπορούσαν να λένε ότι θέλουν.
Στην ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος θα πρέπει να το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απαντά: «Πάντα την έχω, έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει».
Να πούμε κάτι τότε για το κόστος της μεταφοράς του Αγίου Φωτός: Αφού ενοχλούν τα έξοδα τόσο πολύ δεν θα πειράξει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τότε να κοπούν δραστικά και οι βουλευτικές αποζημιώσεις των 7.000 ευρώ που είναι και αφορολόγητες και φυσικά η γενναία επιχορήγηση που παίρνουν όλα τα κόμματα που εισέρχονται στην Βουλή με πρώτο το κυβερνών κόμμα που παίρνει τα περισσότερα χρήματα
Ας καλύπτουν τα έξοδά τους και τους μισθούς τους και αυτοί από ιδιώτες. Όσοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να πληρώνουν. Γιατί η κυβέρνηση αυτή υποτίθεται ότι είναι όλων των Ελλήνων όχι μόνο των αθέων. Αν είναι μόνο αυτών τότε με την ίδια λογική ας πληρώνουν μόνο αυτοί, ή τέλως πάντων μόνο όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ. «It works both ways» το επιχείρημα του Γ.Μπαλαούρα αλλά μάλλον δεν του το εξήγησαν καλά.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου