Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Δεν έχουν ιερό και όσιο-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Φ.Βάκη: «Ψευδοθαύμα το Άγιο Φως»- Αρχιεπισκοπή: «Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Δύο και σήμερα» (βίντεο) Οι Αστυνομικοί θα καλύψουν τα έξοδα της μεταφοράς του Αγίου Φωτός

Προτού ο αλέκτωρ φωνήσαι τρεις … από την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και το αυστηρό μήνυμα του Πάνου Καμμένου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη ήρθε με δήλωσή της στην «Ημερησία» να μιλήσει για το «ψευδοθαύμα» του Αγίου Φωτός.
“Όσοι λοιδορούν τον Μπαλαούρα διότι αποκάλεσε παγανιστικό το έθιμο του Αγίου Φωτός, ας ανατρέξουν στον Κοραή, ο οποίος στα Άτακτα, το αποκαλεί «ψευδοθαύμα» που πιστεύουν «ολίγοι ίσως τινές δια μωρίαν και άλλοι δι’αισχροκέρδειαν»”, δήλωσε η κ. Βάκη.
Στη δήλωση αυτή αντέδρασε άμεσα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος«Ψευδοθαύμα είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η ελληνική κοινωνία είναι άθεη, ουδετερόθρησκη και αριστερή», είπε χαρακτηριστικά. «Τα ποσοστά τους αντιστοιχούν σε αυτά των “λοιπών επισήμων θρησκειών στην Επικράτεια”. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παραστούν στις Ορθόδοξες λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας την Μεγάλη Εβδομάδα καθαρά για ψηφοφοθηρικούς λόγους», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος«Ψευδοθαύμα είναι η εκλογή όσων πιστεύουν ότι η ελληνική κοινωνία είναι άθεη, ουδετερόθρησκη και αριστερή», είπε χαρακτηριστικά. «Τα ποσοστά τους αντιστοιχούν σε αυτά των “λοιπών επισήμων θρησκειών στην Επικράτεια”. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παραστούν στις Ορθόδοξες λατρευτικές εκδηλώσεις της Εκκλησίας μας την Μεγάλη Εβδομάδα καθαρά για ψηφοφοθηρικούς λόγους», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.
Οξύτατη επίθεση εξαπέλυσε μέσω του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής.
« Οι μέρες τους είναι μετρημένες. Δύο και σήμερα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Κονιδιάρης.
Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός αποφάσισε να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, θέλοντας να δώσει τέλος στο θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την κάλυψη των εξόδων για την μεταφορά του από τοn Πανάγιο ΤάφοΌπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά«Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί», επισημαίνει η ανακοίνωση Και τα μέλη της Ομοσπονδίας καταλήγουν: «Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό.. Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:η:http://www.gr/2017/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου