Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Πήγαν να λιντσάρουν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη: Τον… φυγάδευσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ (βίντεο)

Θύμα λιντσαρίσματος κόντεψε να πέσει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης. Του επιτέθηκαν με βαριές αποδοκιμασίες οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Την κατάσταση έσωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης ο οποίος και φυγάδευσε τον υπουργό.
Ο υπουργός αφίχθη, λίγο μετά τις 18:30, στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον Υπουργό, ενώ για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα, όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, παρενέβη, με φωνές, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να περάσει, κανονικά, χωρίς παρατράγουδα, ο Υπουργός μέσα στο κτήριο, όπως και έγινε.
Οι εργαζόμενοι κρατούσαν πανό ενώ η δύναμη της αστυνομίας ήταν από νωρίς ισχυρή. Μόλις είδαν τον Υπουργό να πλησιάζει, άρχισαν να του φωνάζουν «Δεν πουλάμε! Δεν πουλιόμαστε»! και συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης.Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό, λέγοντάς του: «Δε σε θέλουμε λιποτάκτη».  Να θυμίσουμε ότι  Υπουργός θα συμμετέχει στην έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη ΔΕΗ.:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου