Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

3 α/α συστήματα Pantsir-S1 με 100% ευστοχία κατέρριψαν τους 36 Tomahawk – Διαταγή Β.Πούτιν: «Καταρρίψτε τους με S-400»-Ν.Μεντβέντεφ: «Είμαστε στο παρά 1 παγκόσμιας σύγκρουσης» – Ξανά επιχειρησιακή η συριακή βάση!(φωτο)

Σύμφωνα με ανώτατη στρατιωτική πηγή της Ρωσίας και όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τον «στόχο» βρήκαν μόνο οι 23 Tomahawk από τους 59 που εκτοξεύτηκαν. Οι υπόλοιπο 36 πύραυλοι που περιπαιχτικά η Μόσχα είπε ότι ήταν «χαμηλής επάρκειας» δεν οφείλεται ούτε σε α/α συστήματα S-300V4 ή S-400 αλλά σε απόλυτη 100% ευστοχία των 3 συστοιχιών Pantsir-S1 (3 x 12 = 36) που βρίσκονταν στην βάση! Τρομαχτικό και μόνο το ποσοστό επιτυχίας απέναντι στο αμερικανικό υπερόπλο.
Και τα άσχημα νέα για τις ΗΠΑ δεν σταματούν εδώ, η συριακή βάση Ash Sha’irat είναι και πάλι επιχειρησιακή με ελικόπτερα και αεροσκάφη να απογειώνονται και να προσγειώνονται! Άρα τι κατάφεραν οι ΗΠΑ; Απλά να ενισχύσουν περαιτέρω την συριακή αεράμυνα με νέα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα.
Ο Konstantin Sivkov, πρόεδρος των Στρατιωτικών Επιστημών της Μόσχας είπε ότι το κόστος που προκάλεσαν οι αμερικανικοί πύραυλοι σε σχέση με την ζημιά της συριακής βάσης είναι..ασύμφορο!«Για να είμαι ειλικρινής, έχω εντυπωσιαστεί. Μόνο 9 μαχητικά έχουν καταστραφεί ως αποτέλεσμα 59 πυραύλων κρουζ. Αυτό δείχνει ότι η πράξη αυτή των ΗΠΑ είναι χωρίς νόημα»!
«Πρόκειται για απόλυτη αποτυχία»!:
Και το καλύτερο τ αφήσαμε για το τέλος, ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή κατάρριψης. Η πληροφορία ισχύει στο ακέραιο και ζήτησε να γίνει με αντιαεροπορικό σύστημα S-400!
Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών στη Συρία ήταν μία κίνηση που απέχει «μία ίντσα» από την πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία.Ο Ρώσος πρωθυπουργός τόνισε με σαφήνεια ότι η ενέργεια των ΗΠΑ παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και τους ίδιους τους αμερικανικούς νόμους.
Πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αν και προφασίζεται ότι πολεμά το Ισλαμικό Κράτος και την τρομοκρατία, στην πραγματικότητα μάχεται εναντίον της επίσημης και νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.
Ταυτόχρονα, το ρωσικό υπουργείο άμυνας έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με τα αποτελέσματα της επίθεσης των ΗΠΑ στην συριακή αεροπορική βάση. Για 59 πυραύλους, η βάση είναι σχεδόν άθικτη.
Ο  Ρώσος γερουσιαστής, Aleksey Puşkov, απείλησε πριν λίγο με ολοκληρωτικό πόλεμο τις ΗΠΑ αν συνεχίσουν τις αεροπορικές τους επιδρομές κατά των  συριακών δυνάμεων.
Το πρωί η ρωσική κυβέρνηση εξαπέλυσε βέλη στις ΗΠΑ κατηγορώντας τες ότι επιτέθηκαν εναντίον ενός ανεξάρτητου κυρίαρχου κράτους.
Ο Aleksey Puşkov τονίζει όμως ευθαρσώς στις δηλώσεις για τις εξελίξεις στην Συρία, ότι με την αναίτια προκλητική επίθεση  ο Αμερικανός πρόεδρος απέδειξε σε όλο τον πλανήτη  ότι δεν είναι διαφορετικός από τους  πρώην προέδρους των ΗΠΑ  Μπους και Ομπάμα.νώ απείλησε ευθαρσώς ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει καμία αλλαγή του status quo στην Συρία ενώ υπενθύμισε  ότι η Ρωσία έχει την δυνατότητα να αποτρέψει «ολοκληρωτικά» κάθε τέτοια δράση  ακόμα και να προχωρήσει ακόμη και παγκόσμιο  πόλεμο. 
Την ίδια στιγμή η Ρωσία ενεργοποιεί συστοιχίες πυραύλων S-400 S-300 «κλειδώνοντας» τον συριακό εναέριο χώρο.
Με λίγα λόγια εισερχόμαστε σε μια πορεία σύγκρουσης και δηλώσεων πριν από μια πιθανή γενικευμένη σύγκρουση όλων με όλους στο συριακό έδαφος.http://www.gr/2017/04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου