Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

O κύβος ερρίφθη: Ετοιμάζονται για αεραπόβαση σε ελληνικό νησί – Εντατικές ασκήσεις των Τούρκων αλεξιπτωτιστών (εικόνες, βίντεο)

Προετοιμάζονται εντατικά οι νεο-οθωμανοί για χτύπημα  κατά της Ελλάδος με συνεχείς και επίπονες ασκήσεις, με σκοπό να αιφνιδιάσουν την χώρα μας στο ευρύτερο μέτωπο από τον Έβρο μέχρι της ΑΟΖ της Κύπρου μετά και την έκδοση «παράνομης» NAVTEX 28 μίλια από την Πάφο.  
Εντατικές ασκήσεις των Τούρκων αλεξιπτωτιστών στην πόλη Ισπάρτα αρχαία Σπάρτη της Μικράς Ασίας (φωτογραφίες παρακάτω) καταδεικνύει με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται  για επιχειρήσεις …στο Αιγαίο πέλαγος.
Στην πόλη Ισπάρτα ευρίσκεται η βάση των τουρκικών ειδικών δυνάμεων οι οποίες σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους λαμβάνουν «την  σκληρότερη στρατιωτική εκπαίδευση στο κόσμο».Εκεί προετοιμάζονται εντατικά με ρίψεις κομάντος με την χρήση ελικοπτέρων  σε ένα σενάριο  που «μυρίζει» αεραπόβαση σε ελληνικό νησί ξεκάθαρα, καθώς με πορείες και ειδικές ασκήσεις κατάληψης περιοχής , και αυτό σίγουρα  δεν αφορά επιχειρήσεις στην Συρία για την κατάληψη της πόλης Ράκκα.
Η Σχολή ειδικών δυνάμεων ετοιμάζει τους νέους κομάντος με εντατικές δύσκολες και ιδιαίτερα σκληρές ασκήσεις  στα βουνά στην πρώτη φάση της εκπαίδευσης τους.
Σε συνθήκες δριμύ ψύχους ετοιμάζονται εντατικά οι Τούρκοι για «πολεμικές επιχειρήσεις» με στόμφο……όπως αναφέρουν οι ίδιοι .
Οι Τούρκοι καταδρομείς εκπαιδεύονται το τελευταίο διάστημα σε  όλα τα είδη του καιρού, εδάφους και κλιματικές συνθήκες, ώστε να αποκτήσουν τα κατάλληλα  σωματικά  και ψυχολογικά  προσόντα,  εδώ και 4 εβδομάδες στο όρος Davraz με υψόμετρο 2.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με ρίψεις και πορείες 80 χλμ.Αυτές οι προετοιμασίες ειδικά αυτών επίλεκτων  δυνάμεων με εντολή του τουρκικού γενικού επιτελείου σύμφωνα με έγκυρους αμυντικούς αναλυτές έχουν σίγουρα άμεση «στόχευση» ελληνική μικρονήσο ή νησί από τα 17 νησιά που διεκδικούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
Σαφώς και έχουν  κατά νου τους  ειδική αεραποβατική επιχείρηση με την  χρήση ελικοπτέρων μετά από πρόκληση πολύ καλά σχεδιασμένης πρόκλησης στην θάλασσα ή στον αέρα εναντίον της Ελλάδος .
Ο Ερντογάν προετοιμάζει σύμφωνα και με Αμερικανούς και Ρώσους αμυντικούς αναλυτές εντατικά τις νέες ισλαμικές ένοπλες δυνάμεις του , στέλνοντας τους στην Συρία μετά την πρώτη εκπαίδευση τους για να καταστούν «μάχιμοι» στην «φωτιά» της μάχης αδιαφορώντας για τις απώλειες, με σκοπό να τους χρησιμοποιήσει αργότερα στην περιοχή μας.Όλα τα δεδομένα  οδηγούν στο συμπέρασμα ότι λίαν συντόμως θα «χτυπήσουν» οι νέο-οθωμανοί στο Αιγαίο όπως έκαναν τόσο  στην Συρία και το Ιράκ, ενώ οι ίδιοι αποστέλλουν δυνάμεις και στα τουρκο-αρμενικά σύνορα.
Την ίδια στιγμή η ρητορική του Τούρκου Σουλτάνου ακόμη και κατά μεγάλων κρατών όπως της Γερμανίας,  μας δείχνει ότι ο ίδιος έχει χάσει το μέτρο και οι προθέσεις του είναι άκρως πολεμικού χαρακτήρα.     
Καιρός γαρ εγγύς για τις ένδοξες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να δώσουν ένα καλό μάθημα στους Τούρκους , διότι είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος ….να μην διεκδικήσουν τίποτα για τα επόμενα 30 χρόνια από την χώρα μας .This is a commando who finished trainingThis is a commando who finished traininghttp://www.gr/2017/03/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου