Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

vretania-exofillo-(1)
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΔΙΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΔΥΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Έγινε γνωστό και επίσημα πως ο αστυνομικός που μαχαιρώθηκε από τον δράστη, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, υπέκυψε στα τραύματα του.
Ξεγύμνωσαν τον δράστη – Τον σημάδευαν με όπλο ενώ ήταν αναίσθητος
Δείτε τις φωτό ντοκουμέντο
Φωτο ντοκουμέντο του δράστη (;) από τον Independent!
Ο Independent δημοσιεύει μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το Λονδίνο με την εφημερίδα να κάνει λόγο πως πρόκειται για τον δράστη αλλά και το μαχαίρι, όπως βλέπετε, που σκόρπισε τον τρόμο!
1490203685874198
Νεότερη ενημέρωση:
Εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο τις δύο επιθέσεις να έκανε ο ίδιος άνθρωπος
Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον Independent.
Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση στο Λονδίνο, αναφέρει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Οι επίσημες ανακοινώσεις της Scotland Yard – ΒΙΝΤΕΟ
Εγκλωβισμένοι άνθρωποι στο London Eye! ΒΙΝΤΕΟ
Εκατοντάδες ήταν οι άνθρωποι που είχαν ανέβει σε ένα από τα σήματα κατατεθέντα της βρετανικής πρωτεύουσας, το  London Eye.
Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα και πολλοί ήταν εκείνοι που παρέμειναν εγκλωβισμένοι… στον αέρα.

Προηγούμενη ενημέρωση:
Ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε, ένας φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από πυρά της αστυνομίας, μία γυναίκα σκοτώθηκε και πολλοί άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα μπροστά στο κοινοβούλιο του Ουεστμίνστερ του Λονδίνου, που αποκλείστηκε, όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Λίντινγκντον, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων.
Εκπρόσωπος της Βουλής ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στα μέλη της απαγορεύθηκε η έξοδος προσωρινά εξαιτίας ενός «συμβάντος ασφαλείας». Η συνεδρίασή της ανεστάλη.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι εκλήθη περί τις 14:40 τοπική ώρα (16:40 ώρα Ελλάδας) λόγω ενός «συμβάντος στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ που συνδεόταν με τη χρήση όπλων», και λίγη ώρα αργότερα ανέφερε πως αντιμετωπίζει το συμβάν ως «τρομοκρατική ενέργεια» ώσπου να μπορεί να πει με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται.
Ένα ελικόπτερο των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας προσγειώθηκε μπροστά στο κοινοβούλιο λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, δύο άνθρωποι κείτονταν στο έδαφος μπροστά στη Βουλή, στην καρδιά του Λονδίνου.
«Άκουσα καθαρά πυροβολισμούς. Είδα να πέφτει κάποιος ντυμένος στα μαύρα. Νομίζω ήταν αστυνομικός», είπε υπάλληλος της Βουλής των Κοινοτήτων στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κοντά στη Βουλή. Η αστυνομία απομάκρυνε το πλήθος από τη γέφυρα τονίζοντας πως η τοποθεσία «δεν είναι ασφαλής».
Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε ότι η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι είναι σώα και ασφαλής. Το BBC μετέδωσε ότι υπήρχε ένα ύποπτο όχημα έξω από το κοινοβούλιο, αλλά η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία.
Εν μέσω πλήρους σύγχυσης, φαινόταν σαν το συμβάν να εκτυλισσόταν σε διάφορες τοποθεσίες, περιλαμβανομένης της γέφυρας του Ουεστμίνστερ, από όπου τουρίστες τραβάνε φωτογραφίες του Μπιγκ Μπεν και άλλων αξιοθέατων.
Εξάλλου δημοσιογράφοι του Ρόιτερς είδαν πολλούς οπλισμένους αστυνομικούς, ανάμεσά τους και κάποιους με ασπίδες, να μπαίνουν στη Βουλή.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο ότι ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο Λονδίνο, ενώ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε πως παρακολουθεί την «ανησυχητική» κατάσταση.
Το συμβάν στο Λονδίνο εκτυλίχθηκε έναν χρόνο μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Η Βρετανία βρισκόταν ήδη στο δεύτερο υψηλότερο επίπεδο της κλίμακας συναγερμού των αρχών.
Τον Μάιο του 2013, δύο βρετανοί ισλαμιστές μαχαίρωσαν έναν στρατιώτη, το Λι Ρίγκμπι, σε έναν δρόμο του νοτιοδυτικού Λονδίνου. Τον Ιούλιο του 2005, τέσσερις βρετανοί ισλαμιστές σκότωσαν 52 ανθρώπους σε επιθέσεις στο σύστημα μαζικών μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. Αυτή ήταν η χειρότερη επίθεση στο Λονδίνο εν καιρώ ειρήνης.
Δείτε και εδώ


Συγκλονιστική φωτογραφία ΜΕΣΑ από το κοινοβούλιο τη στιγμή του συναγερμού!
C7iLYLtXUAALB0Q
Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες – Προσοχή, οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές
Φωτογραφίες: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου