Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Σε γερμανικό έδαφος ετοιμάζεται ειδικό σώμα στρατοχωροφυλακής για την Ελλάδα, για την οποία αναμένουν μεγάλη πολιτική αναταραχή;

Τα σχέδια εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην ΕΕ , αρχή γενομένης της Ελλάδος.
Η μονάδα της στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζεται εντατικά με ειδική εκπαίδευση, ενώ  χρηματοδοτείται από ειδικό ταμείο, ώστε να καταστεί  έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου, αναφέρει ο βρετανικός τύπος.
Η εκπαίδευση της εν λόγω δύναμης  έλαβε χώρα στην επαρχία  της  Ρηνανίας-Βεστφαλίας στην Γερμανία, με σκοπό την προετοιμασία της δύναμης  αυτής  ως μέρος του προγράμματος  δημιουργίας στρατοχωροφυλακής  της ΕΕ.
Gendarmerie
Η εφημερίδα Breitbart του Λονδίνου ανέφερε ότι την άσκηση παρακολούθησαν 600 μέλη διαφόρων ευρωπαϊκών αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων, σε μια προσπάθεια να προετοιμαστούν αποτελεσματικά τα στρατεύματα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Στρατο-Χωροφυλακής.
Η επίλεκτη μονάδα αποτελείται από άνδρες και γυναίκες από επτά ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Γερμανία, και έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών μελών της ΕΕ.
Δηλαδή σε περίπτωση που δημιουργηθούν ταραχές στην χώρα μας θα μας έλθουν από το εξωτερικό οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη, αυτό ακριβώς αναφέρει η βρετανική εφημερίδα express.co.uk, γεγονός που σημαίνει ότι όλες οι χώρες της ένωσης το έχουν προσυμφωνήσει;
Η δύναμη αυτή έχει εκπαιδευτεί σε ακραία σενάρια συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης ένοπλων περιπολιών , καταστολής πλήθους, του ελέγχου ταραχών, ενώ υπάρχουν και ομάδες SWAT καθώς και εγκληματολογική υπηρεσία.
Ο εκπρόσωπος ευρωπαϊκών υποθέσεων για την γερμανική κυβέρνηση Andrej Huko ζήτησε να παραστεί στην επίδειξη των δυνάμεων αυτών , αλλά εμποδίστηκε από το να μεταβεί στην τοποθεσία που διεξάγονταν η ‘‘εκπαίδευση‘ της εν λόγω δύναμης.
Ο ίδιος ανήκει στο κυβερνητικό συνασπισμό, ισχυρίστηκε ότι η ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη ετοιμάζεται να καταστείλει «πολιτικές συγκεντρώσεις » και λαϊκές «διαμαρτυρίες».
Η «στρατιωτικοποίηση της αστυνομίας» είναι «εξαιρετικά ανησυχητική και αντίθετη στην ίδια την Γερμανία λόγω της αρχής του διαχωρισμού των αστυνομικών και των στρατιωτικών, τονίζει ο ίδιος.
Οι φόβοι αυξάνονται, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αποκτήσει τον δικό της στρατό, αναφέρει έμπειρος πρώην ανώτατος αξιωματικός των βρετανικών στρατευμάτων στο Αφγανιστάν υποστηρίζοντας ότι η δύναμη αυτή θα μπορούσε να υπονομεύσει την άμυνα του ΝΑΤΟ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι πρόσφατες ταραχές σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, και τα επεισόδια στα ελληνοσκοπιανά σύνορα αποτέλεσαν την αφορμή για την έγκαιρη ‘‘προετοιμασία‘‘ της δυνάμεως αυτής που θα αποτελέσει το ‘‘μακρύ χέρι των Βρυξελών και φυσικά του Βερολίνου‘’.
Υπενθυμίζουμε την έκκληση τον Μάρτιο του 2015, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker για την δημιουργία ευρωπαϊκής ένοπλης δύναμης, χωρίς όμως να αναφερθεί η κύρια αποστολή της.
SE
Οι Βρετανοί πολιτικοί είναι οργισμένοι από την ιδέα των Γερμανών λέγοντας ότι η δύναμη αυτή , θα αποδυναμώσει τη θέση της Βρετανίας στον κόσμο και θα πρέπει να ασκηθεί βέτο για τον λόγο αυτόν .
Βρετανός Συνταγματάρχης ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν για τη Μικτή Επιτροπή Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, και ο οποίος συμβουλεύει την βρετανική κυβέρνηση σε θέματα εθνικής ασφάλειας, δηλώνει : «Αν φύγουμε από την ΕΕ, θα υπονομεύουμε το τελική σχέδιο της διαμόρφωσης ενός στρατού της ΕΕ, και αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει . »
Όποιος νομίζει ότι η εσπευσμένη προετοιμασία των Ευρωπαίων στρατοχωροφυλάκων σε γερμανικό έδαφος δεν γίνεται με σκοπό την Ελλάδα , πλανάται πλάνην οικτρά.
Η νέα ευρωπαϊκή ‘‘Ιερά συμμαχία‘’ Θέλει να εξουσιάζει τα κράτη έχοντας ‘’ τον δικό της στρατό‘’ διότι σε διαφορετική περίπτωση η ‘’εξουσία της ‘‘ θα ήταν το απόλυτο μηδέν. Φοβούνται σύμφωνα με έκθεση του Stratfor μια νέα ‘‘γαλλική επανάσταση‘’, ειδικά μετά την συμφωνία ΤΤΙΡ , η οποία θα αλλάξει δραματικά την Ευρώπη.
Η Ελλάδα όμως θα αποτελέσει το πεδίο της εφαρμογής των σχεδίων της νέας ευρωπαϊκής τάξης πραγμάτων, αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.http://www.gr/2016/05

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου