Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

«ΤΟ 1996 ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΦΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΔΕΙΛΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΣΑΣ»! Bουλευτής του Ρ.Τ.Ερντογάν μας απειλεί με πόλεμο για τα Ίμια

Λίγη ώρα μετά την ρίψη στεφάνου στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, από ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων έρχεται από την Τουρκία μια νέα προκλητική δήλωση όσο αφορά το ζήτημα κυριαρχίας των συγκεκριμένων νησίδων.
Ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, έφτασε στο σημείο να απειλήσει... ακόμα και με πόλεμο τη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Twitter.
Νέα πρόκληση από Τουρκία - Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!

«Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας χτυπήσουμε», έγραψε σε ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής είχε αναφερθεί και εχθές στο θέμα με αναρτήσεις του, σημειώνοντας τα εξής: «Το 1996 η πρωθυπουργός Τσιλέρ είχε δώσει εντολή για βύθιση των ελληνικών πλοίων στα Ίμια αλλά επειδή ο ανόητος επικεφαλής του ναυτικού τότε φοβήθηκε δεν εκτέλεσε τη διαταγή. Η κακομαθημένη συμπεριφορά των Ελλήνων στο Αιγαίο συνεχίζεται από τότε που αυτή η πολιτική οδηγία δεν εφαρμόστηκε. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι η σημερινή Τουρκία δεν είναι η Τουρκία του 1996».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου