Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΤΟ DEB ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Συζήτηση για κοινό Ψηφοδέλτιο με Οικολόγους-Πράσινους και Βαλλιανάτο!

deb
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το γνωστό «Τουρκικό» Εθνικιστικό κόμμα DEB που έχει μάλιστα «αυτόκλητους» υπερασπιστές και στον ενταύθα δημοσιογραφικό προοδευτικό (;) χώρο, κινείται για να κατέβει στις επόμενες Εθνικές εκλογές, συνεργαζόμενο μάιλστα με τους Οικολόγους-Πράσινους! Μάλιστα την προσπάθειά τους στηρίζει και η γνωστή κυρία Άννα Στάμου, υποψήφια Ευρωβουλευτή Άννα Στάμου που όπως είναι γνωστό, από Ορθόδοξη Χριστιανή, ασπάστηκε τον μουσουλμανισμό και κυκλοφορεί με…μαντίλα πλέον!
Επειδή μάλιστα κάποιοι θα μας πουν πάλι υπερβολικούς, δημοσιεύουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του «Τουρκικού» Κόμματος ΚΙΕΦ (DEB) που εστάλη με email στην εφημερίδα «Μαχητής Θράκης».
ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ DEB
deb-2
Τα Στελέχη του Κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) πραγματοποίησαν επαφές και επισκέψεις στην Αθήνα. Η αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαούς, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Αχμέτ Καρά και τον Αντιπρόεδρο Οζάν Αχμέτογλου, είχαν κάποιες επαφές και πραγματοποίησαν επισκέψεις στην πρωτεύουσα στις 13 και 14 Ιανουαρίου του 2017.
deb-3
Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ στις 13 Ιανουαρίου αρχικά επισκέφτηκαν την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, της οποίας τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα. Τα στελέχη του ΚΙΕΦ εκεί συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Naim Elgandour και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Mazen Rassas. Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ μετά την συζήτηση που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου έκανε την προσευχή της Παρασκευής, μαζί με τα άτομα που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο προσευχής της Ένωσης.
Τα Στελέχη του ΚΙΕΦ την ίδια μέρα συναντήθηκαν με την Άννα Στάμου που ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής το 2014. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα Στελέχη του ΚΙΕΦ και την Άννα Στάμου, που ήταν υποψήφια Ευρωβουλευτής τον Μάιο του 2014 στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων, αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας και οι δυνατότητες συνεργασίας σε διάφορα θέματα.
deb-4
Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ στα πλαίσια των επισκέψεων στην Aθήνα συναντήθηκε με τον τέως Πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Στην συνάντηση των Στελεχών του ΚΙΕΦ και του τέως Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρη Βαλλιανάτο αξιολογήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας, ο οποίος εν τω μεταξύ τέως Πρόεδρος είχε πάρει τον λόγο στην κοινή εκδήλωση σχετικά με τις Μειονότητες, που πραγματοποίησε το ΚΙΕΦ και το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αθήνα.
deb-5
Η Αντιπροσωπεία του ΚΙΕΦ, επισκέφθηκε τον Όμιλο Νέων Φοιτητών, και συναντήθηκε με τους φοιτητές της Δυτικής Θράκης που σπουδάζουν στην Αθήνα. Η συνάντηση με τους φοιτητές πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.
Κόμμα ΚΙΕΦ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΟΥ
Η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα που έθεσε υποψηφιότητ στις ευρωεκλογές του 2014 με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων. Η υποψήφια ευρωβουλευτής δηλώνει πως στόχος της είναι να παλέψει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων και την ίση μεταχείρισή τους.
«Είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα των οικολόγων πράσινων που ανήκει στο Ευρωπαϊκό πράσινο κόμμα καθώς αντανακλά στο εκατό τοις εκατό τις απόψεις μου» δήλωνε η Άννα Στάμου.
Η υποψήφια με τους οικολόγους πράσινους είναι η πρώτη υποψήφια ευρωβουλευτής που φοράει μπούρκα κι αν εκλεγεί η μόνη στο ευρωκοινοβούλιο που θα τηρεί αυτό το ισλαμικό έθιμο.
Η Άννα Στάμου έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και δούλευε χρόνια ως καθηγήτρια γιόγκα. Στον πολιτικό «στίβο» κατέβηκε στην ηλικία των 30, αμέσως μόλις ασπάστηκε τον Ισλαμισμό.
Η κ. Στάμου λέει πως γεννήθηκε χριστιανή ορθόδοξη «αλλά βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε» στο Ισλάμ αφού πρώτα για χρόνια μελέτησε όλες τις θρησκείες.
Ζώντας ως μουσουλμάνα, έγινε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας.
Τόνισε πως αυτό που την ώθησε να κατέβει ως υποψήφια και να διεκδικήσει μια έδρα του ευρωκοινοβουλίου είναι επιθυμία της να εξασφαλίσει στου μουσουλμάνους της Ελλάδος και της Ευρώπης ίση μεταχείριση.
Τι έγραφε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων για την Α. Στάμου.
«Μια ελληνίδα μουσουλμάνα τρέχει για μια θέση, για τη χώρα της, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το βλέμμα στραμμένο στα εμπόδια κάθε διάκρισης σε βάρος των μουσουλμάνων και για να διασφαλίσει την ισότητα στους Έλληνες Μουσουλμάνους», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Η Άννα Στάμου, σύζυγος ενός Αιγυπτίου, περιγράφει τον εαυτό της, στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ως μια δραστήρια γυναίκα, που θα διεκδικήσει θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από το κόμμα των οικολόγων-πρασίνων της Ελλάδας, που είναι μέλος των Ευρωπαίων Πρασίνων.
Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, η Στάμου γεννήθηκε ως Ορθόδοξη Χριστιανή, αλλά «βρήκε τις απαντήσεις της» μέσα στο Ισλάμ, το οποίο ασπάσθηκε σε ηλικία 30 ετών.
Η ίδια είναι υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ενώ ο σύζυγός της είναι επικεφαλής αυτής της οργάνωσης.
Ένας άλλος στόχος της Στάμου- γράφει το δημοσίευμα- είναι να εργασθεί για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, – η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί.
«Οι προσπάθειες για το σκοπό αυτόν έχουν καθυστερήσει αρκετά χρόνια από μια ‘άγνωστη αιτία’, ισχυρίζεται.https://

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου