Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ COBRA ΣΤΑ… ΚΑΤΙ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ…!

ellada toyrkia polemos
Όπως αναφέρουν πληροφορίες καταφτάνουν στον Έβρο σταδιακά  και τοποθετούνται με προσοχή και στρατηγικά,οχήματα θωρακισμένα τύπου Cobra τα οποία διαθέτουν Metravib pilar V,επίσης αντίστοιχα,τοποθέτουνται και στις ακτές της Μικράς Ασίας απέναντι από τα νησιά μας.
Το METRAVIB Pilar V χρησιμοποιεί ένα σύστημα εντοπισμού  ακριβείας με βάση τα ηχητικά κύματα το οποίο σε πραγματικό χρόνο εντοπίζει πυροβολισμούς από όπλα μεσαίου διαμετρήματος από σχετικά μικρές και μεσαίες αποστάσεις.
Ο ακουστικός  αισθητήρας είναι τυπικά τοποθετημένος στην οροφή του ειδικού θωρακισμένου οχήματος παρέχοντας κάλυψη 360 ° , και δίνοντας στοιχεία για «εισερχόμενους»  πυροβολισμούς με ακρίβεια εντός ± 2 ° και ± 3 ° σε ανύψωση. Η ακρίβεια φάσματος  δηλώνεται ως ± 10%.
Επισης το σύστημα CORAL που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό από την Τουρκία είναι κυρίως για τον εντοπισμό στόχων, και την ταυτοποίηση τους , τόσο εναέρια, επίγεια αλλά και θαλάσσια  σε απόσταση 100 χιλιομέτρων .
Είναι ξεκαθάρο πια πως οι Τούρκοι αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική στο Αιγαίο κάτι που τους βοηθά να πράξουν όπως και όποτε εκείνοι θέλουν.
Θα έπρεπε όμως ίσως οι αρμόδιοι να δώσουν λίγο προσοχή σε στρατηγικά σημεία στο Αιγαίο και όχι να εθελοτυφλούν.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου