Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Εντοπίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής «Ελληνες» που σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό»

Οι αλβανικής καταγωγής «Έλληνες» νεοσύλλεκτοι στρατιώτες που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, χαρακτηριστική χειρονομία των αλβανών εθνικιστικών εντοπίστηκαν από το ΓΕΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση
Οι εφτά Αλβανοί οι οποίοι τυπικά, όπως αποδεικνύεται και από την φωτογραφία,  φέρουν την ελληνική υπηκοότητα  διαπιστώθηκε, ότι  είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, ενώ διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
Το ΓΕΣ εξέδωσε ανακοίνωση αλλά τώρα πλέον είναι αργά.Η ζημιά έχει γίνει με χιλιάδες ακόμη άλλους αλλοδαπούς οι οποίοι δεν τρέφουν κανένα σεβασμό ούτε στην Ελλάδα ούτε στους Θεσμούς της όπως είναι οι ΕΔ  παρόλα αυτά φέρουν -κακώς- την ελληνική υπηκοότητα.
Τώρα το ΓΕΣ απλά αναφέρει ότι θα διερευνήσει ποια θα είναι η απόδοσή τους και που θα μεταταχθούν.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση του αιφνιδιασμένου κατά τα άλλα ΓΕΣ:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
ΓΕΣ: Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου