Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Νέο κρούσμα αλβανικού αλυτρωτισμού στον ΕΣ μέσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ…!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…!!!; - Επί ποδός το ΓΕΣ (φωτό)

sok
Πριν ακόμη καταλαγιάσει το θέμα με τους νεοσύλλεκτους
που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», μια νέα ανάλογη φωτογραφία εντοπίστηκε σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
16296032_10206342284191085_477337200_n (1)
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.

2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Εθνικιστική επίθεση με άρθρο στο facebook, του Αλβανού Πύρο Λούταϊ δέχεται η Ελλάδα.
Φωτογραφία του Piro Lutaj.
 
Έγραψε πως η Ελλάδα είναι ένα κράτος ρατσιστικό, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως οι πιέσεις είναι ανήθικες!
 
Παραλληλίζει τους Έλληνες που ζουν στην Αλβανία με τους 7 στρατιώτες που σχημάτισαν το σύμβολο των αλυτρωτικών ονείρων εθνικιστών, στη γειτονική χώρα.
 
Αυτό δεν ισχύει καθώς η Ελληνική μειονότητα είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και έχει νομική υπόσταση. Αυτός όμως συνεχίζει το παραλήρημά του και τονίζει πως ενώ η χώρα του επιτρέπει τις ελληνικές σημαίες σε σπίτια ομογενών, η Ελλάδα αντιδράει και δεν αφήνει τους στρατιώτες να κάνουν ότι τραβάει η «ψυχή» τους στα στρατόπεδα.
 
Ζητάει το θέμα να λυθεί μέσω της διπλωματικής οδού και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο, που προανήγγειλε αυστηρές ποινές στους επτά «Έλληνες» οπλίτες των προηγούμενων ημερών
 
«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας...
 
Αυτό το είδος πιέσεων από τον Έλληνα ΥΠ.ΑΜ, είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές, επιπλέον, ασκούνται προς ένα γείτονα και ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ. Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων. Ελπίζουμε σε διπλωματική επίλυση με την ελληνική κυβέρνηση αυτού του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον».
 
Όλα αυτά από τον βουλευτή του σοσιαλιστικού κόμματος της Αλβανίας που στηρίζει την κυβέρνηση Ε.Ράμα. Μια κυβέρνηση η οποία μεθοδικά επιτίθεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να δημιουργήσει ανύπαρκτα θέματα «Τσαμουριάς»
 
Οι 8 στρατιώτες (υπάρχει και ένας που τράβηξε τη φωτογραφία), αντιμετωπίζουν ποινές που μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 5 χρόνια φυλακή, καθώς και στην αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας.
 
Προφανώς πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια από αλβανικούς κύκλους με τη συνδρομή πολιτικών καθώς έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook με το όνομ «Σταματήστε τον ελληνικό ρατσισμό» (και κερατάς και δαρμένος το λένε στο χωριό).
 
Απολαύστε εδώ στο πρωτότυπο την δήλωση του Αλβανού βουλευτή.
Πριν από λίγο σε ανάλογες δηλώσεις προχώρησε και ο επίσης βουλευτής του Σοσιαλιστικού κόμματος Εριόν Μπράτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου