Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΘΡΟμετανάστες έχοντας ανά χείρας τραπεζικές κάρτες έκαναν αναλήψεις μετρητών είχαν πιστώσει 500»δεν ήταν μηνιαίο επίδομα για την σίτιση τους αλλά δώρο για τα Χριστούγεννα.

LATHRO ATM
Διάβασα το άρθρο σου στο οποίο γράφεις
‘ Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες έχοντας ανά χείρας τραπεζικές κάρτες έκαναν αναλήψεις μετρητών ».
Δουλεύω σε HOT SPOT , δεν θέλω να αναφέρω σε ποιο για ευνόητους λόγους, βασικά δεν μου αρέσει η δουλειά που κάνω αλλά η ανεργία και το ότι έχω οικογένεια και παιδικά στόματα να θρέψω με έχουν αναγκάσει να δουλεύω στον χώρο αυτό.
Οι κάρτες ανάληψης που είχαν οι λάθρο στα χέρια έξω από Α.Τ.Μ στην Μυτιλήνη δεν ήταν μηνιαίο επίδομα για την σίτιση τους αλλά δώρο για τα Χριστούγεννα.
Κάθε οικογένεια έπαιρνε μία κάρτα στην οποία είχαν πιστώσει 500 Ε και επιπλέον από ακόμη μία κάρτα με το αντίστοιχο ποσό για κάθε ενήλικο μέλος κάθε οικογένειας.
Τις συγκεκριμένες κάρτες τις μοίραζε Μ.Κ.Ο.
Τέλος θα ήθελα να πω στους Έλληνες να σταματήσουν να πηγαίνουν ρούχα στους » μετανάστες΄΄ όπως τους αποκαλούν, γιατί δεν τα φοράνε ισχυριζόμενοι ότι είναι βρώμικα επειδή τα φορούσαν Χριστιανοί.
Από αυτούς λίγοι είναι οι Σύριοι, οι περισσότεροι είναι Τουρκομάνοι και εάν τους ρωτήσεις την γνώμη τους για τον Άσαντ θα σου πούνε τα χειρότερα λόγια.
Το ίδιο ισχύει και για τους Ιρακινούς τους οποίους εάν τους αναφέρεις τον Σαντάμ Χουσείν βγάζουν σπυριά.metanastes-atm (1)
Και τα λέω μετά βεβαιότητος γιατί τους τελευταίους μήνες είμαι 8 ώρες την εβδομάδα μαζί τους και μιλάω με πολλούς από αυτούς.
Οι πραγματικοί Σύριοι αν και Μουσουλμάνοι είναι ευγενικοί και μπορώ να σας πω πως μας ευχόντουσαν και καλά Χριστούγεννα, σε αντίθεση με κάποιους άλλους από άλλες χώρες οι οποίοι μας κοιτούσαν και μας κοιτάνε με μισό μάτι.
Το σίγουρο είναι πως σε όλο αυτό παίζονται και τρώγονται πολλά εκατομμύρια Ευρώ.
Ένας φίλος αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου