Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι κάνουν ενέσεις με οξύ σε αδέσποτα σκυλιά προκαλώντας τους έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Προσοχή σκληρό βίντεο...(18+)



skulia


 
Οι Μουσουλμάνοι έχοντας ξεπεράσει κάθε λογική κάνουν ενέσεις με οξύ σε αδέσποτα σκυλιά προκαλώντας τους έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Τα σκυλιά ουρλιάζουν με σπαρακτικές κραυγές καθώς οι εσωτερικοί ιστοί τους και τα όργανά τους καίγονται από το οξύ. 
Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό βίντεο το οποίο δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μουσουλμάνοι ξεφορτώνονται τα αδέσποτα σκυλιά. Αντί να χρησιμοποιήσουν μια θανατηφόρα μέθοδο η οποία τουλάχιστον θα ήταν λιγότερο κτηνώδης, επιλέγουν το πιο φτηνό δηλητήριο, ένα οξύ που διαβρώνει τα εντόσθια του ζώου όσο αυτό είναι ακόμα ζωντανό. 
Το σκυλί στο βίντεο να ουρλιάζει με έναν τρόπο που δεν έχετε ξανακούσει στο παρελθόν, εξαιτίας του φρικτού πόνου που νιώθει. Ο θάνατος δεν είναι ακαριαίος και έτσι το ζώο βασανίζεται για αρκετά λεπτά.... Ύστερα το ρίχνουν δίπλα σε έναν σορό από άλλα ψόφια σκυλιά ενώ ταυτόχρονα κάνουν ένεση στο επόμενο θύμα το οποίο δεν είναι παρά ένα κουτάβι.          http://
 
Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου