Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ-ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΦΑΓΗ 300 ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ. ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ. ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ(ΦΡΙΚΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

stavrosi2

Η DAESH σφαγίασε σκότωσε και αποκεφάλισε 280 πολίτες σε χωριά της Deir al-Zor και πέταξε τα σώματα στον Ευφράτη.Κρατάει ομήρους πάνω από 400 πολίτες.
Μαζικό έγκλημα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας.Η εθνοκάθαρση και η γενοκτονία με σεχταριστικά κριτήρια κατά των πληθυσμών που δεν δέχονται με κάθε κόστος να υποταχθούν στο ουαχαμπίτικο σαλαφιστικό ισλάμ σουνιτικής έμπνευσης Σαουδαραβικού τύπου συνεχίζεται.To Σάββατο το Iσλαμικό Κράτος σκότωσε δεκάδες πολίτες σε περιοχές που ελέγχει η κυβέρνηση στην επαρχία της Deir al-Zor αναφέρεουν διάφορες πηγές και το φιλοαντιπολιτευόμενο παρατηρητήριο.
Μια πηγή που πρόσκειται στη συριακή κυβέρνηση ανέφερε ότι οι τρομοκράτες ουαχαμπίτες σκότωσαν τουλάχιστον 250 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένων μαχητών που υποστηρίζουν το συριακό κράτος και τις οικογένειές τους όταν επιτέθηκαν στο χωριό Begayliya και στην πόλη Ayash.Ανέφερε ότι κάποια από τα θύματα αποκεφαλίστηκαν.Το φιλοαντιπολιτευόμενο με έδρα το Λονδίνο The Syrian Observatory for Human Rightsα αναφέρει ότι οι τζιχαντιστές σκότωσαν δεκάδες.
ISLAM1
H ISIS ανακοινώνει επίθεση αυτοκτονίας στην DEIR EZZOR
« Επιβεβαιώσαμε ότι σκοτώθηκαν 60 άτομα αλλά ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.Είναι δύσκολο να έχουμε τις λεπτομέρειες υτή τη στιγμή αλλά οι νεκροί είναι δεκάδες είναι δύσκολο » δήλωσε το ίδιο μέσο δια του εκπροσώπου του στο Reuters.Νωρίτερα είχε αναφέρει ότι τουλάχιστον 35 στρατιώτες και φιλοκυβερνητικοί μαχητές σκοτώθηκαν κατά τις επιθέσεις.
ISLAM2
Συριακές πηγές καταγγέλουν ότι η οργάνωση « σφαγίασε πολίτες ».Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο στρατός απώθησε τις επιθέσεις και σκότωσε μεγάλο αριθμό επιτιθέμενων. »Αρχικά έστειλαν 6 καμικάζι και επιχείρησαν να δειμβολίσουν τις θέσεις του στρατού αλλά απέτυχαν. »Το Παρατηρητήριο της αντιπολίτευσης δήλωσε ότι τα μέλη των εξτρεμιστικών οργανώσεων διείσδυσαν από την ΒΔ πλευρά της πόλης και έκαναν πολλές επιθέσεις. thenews 16/1/16
Συριακή πηγή από την πλευρά της αναφέρει ότι η DAESH σφαγίασε δεκάδες πολίτες στο χωριό Al Bogeleyyah στα δυτικά της πόλης της Deir ez-Zor.
H Daesh σκότωσε 280 στη Συρία μετά την παράδοση ρωσικής ανθρωπιστικής βοήθειας στην περιοχή.Το (ISIL, ή Daesh) δολοφόνησε περί τους 280 ανθρώπους στην περιοχή της Deir ez-Zor, όπου η Ρωσία νωρίτερα έδωσε ανθρωπιστική βοήθεια ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο Sputnikτο Σάββατο.
ISLAM3
« Η φοβερή σφαγή διαπράχθηκε σήμερα από μαχητές της ISIL στο al-Bagilya στην Deir ez-Zor. 280 θύματα ανάμεσά τους είναι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι.Αιτία η συνεργασία τους με το συριακό στρατό, » δήλωσε τοπική πηγή. sputnikn 16.1.16
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο στρατός ανέκτησε και πάλι αρκετά σημεία ελέγχου σε Ayyash και Albgala στην Deir Ezzor μετά την διείσδυση 30 τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους που επωφελήθηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που προηγήθηκε.
Tραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκε από τους τζιχαντιστές της ISIS στην περιοχή της Deir Ezzor.Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρονται από αραβικά μέσα η ‘Daech’ εκτέλεσε το Σάββατο 16 Γενάρη 2016 280 άτομα γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους μέσα στο χωριό ‘Bghaylia’, στη Deir Ezzor και πέταξε τα σώματά τους στον Ευφράτη ποταμό..Η τρομοκρατική οργάνωση κρατάει και περισσότερους από 400 πολίτες ως ομήρους.tuniscope
Oι τρομοκράτες της Daech σφαγίασαν 300 πολίτες κατοίκους του χωριού Begheiliya στα περίχωρα της Deir Ezzor.Πηγές πολιτών ανέφεραν στο SANA ότι η πλειοψηφία των σφαγιασθέντων πολιτών ήατν ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα
Το υπουργικό Συμβούλιο της συριακής κυβέρνησης καταδίκασε την άγρια σφαγή που διαπράχθηκε από την Daech μέσα στο χωριό Begheiliya στα προάστια της Deir EzzorΟ πρωθυπουργός Wael Halaqi, απέδωσε ευθύνες στις χώρες που υποστηρίξουν οικονομικά και εξοπλιστικά τους τρομοκράτες ως ηθικούς αυτουργούς και νομικά ενόχους της σφαγής και ανέφερε ότι αυτά τα εγκλήματα γίνονται για να καλυφθούν οι απανωτές ήττες των τρομοκρατών.


mpalkoni-atomo1
Nέες θηριωδίες του Ισλαμικού Κράτους σε Μέση Ανατολή και Μαγκρέμπ:
Ιράκ :Η ισλαμιστική ουαχαμπίτικη σαλαφιστική οργάνωση σουνιτικού τύπου Daesh εκτέλεσε με παραδειγματικό τρόπο με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας νεαρό άτομο στην πόλη Rawa στο Ιράκ.Τον πέταξε από ψηλό κτίριο στο οδόστρωμα κεντρικού δρόμου και αφού πρώτα τα μέλη της τον έδεσαν χειροπόδαρα.
mpalkoni-atomo2

stavrosi1Λιβύη:H εξτρεμιστική οργάνωση Daesh σταύρωσε νεαρό άνδρα στη Λιβύη στην πόλη Σύρτη που ελέγχει με την κατηγορία ότι ήταν πράκτορας για την οργάνωση Fajr.Capsjsjhsdimpenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου