Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Οι Τζιχαντιστές πουλούν σε σκλαβοπάζαρο στην Τουρκία γυναίκες και παιδιά Γεζίντι![vid]

1392Σε σκλαβοπάζαρο εντός τουρκικής επικράτειας , πωλούνται χειρότερα και  από ζώα,  εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά της φυλής των Γεζίντι, χωρίς να διερευνάτε το θέμα από κανέναν διεθνή  οργασμό, αναφέρει σχετικό συγκλονιστικό δημοσίευμα.  
«Ένα γραφείο έχει συσταθεί από τα μέλη της οργάνωσης του  ISIS στην περιοχή  του Γκαζιαντέπ  στην Τουρκία. Σε εκείνο το γραφείο, οι γυναίκες και τα παιδιά που έχουν απαχθεί από  τον ISIS πωλούνται για υψηλά χρηματικά ποσά.  Πού είναι οι υπουργοί και αξιωματούχοι επιβολής του νόμου αυτού του νομού, που μιλούν για νομιμότητα  ; διερωτάται ο  Ρεουχάν Γιαλτσιντάγκ, εξέχων Κούρδος δικηγόρος  για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 «Ορισμένες από αυτές τις γυναίκες και τα κορίτσια  7, 8, και 9 χρονών παιδιά ακόμη αιμορραγούν μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια τους, αφού βιάστηκαν από τους άνδρες του  ISIS πολλές φορές την ημέρα», αναφέρει ο  Μίζρα  Ισμαήλ,  πρόεδρος της Οργάνωσης  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Γεζίντι .
«Πέντε χιλιάδες άνθρωποι έχουν συλληφθεί  ως αιχμάλωτοι. Οι γυναίκες και τα παιδιά βιάζονται, και στην συνέχεια πωλούνται. Αυτά πρέπει να θεωρούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», λέει η Λειλά Φιρμάνι, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας  των Γεζίντι στην Ευρώπη.«Η Τουρκία έχει υπογράψει διάφορες διεθνείς συνθήκες, αλλά είναι η  υπ “αριθμόν ένα χώρα, που δεν συμμορφώνεται στις διατάξεις που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα», δηλώνει η ίδια .
Το Δεκέμβριο ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός, ARD , παρουσίασε πλάνα  που τεκμηριώνουν το δουλεμπόριο που διεξάγεται από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μέσα από ένα γραφείο συνδέσμου στην επαρχία Γκαζιαντέπ (επίσης γνωστή ως Antep) στην Τουρκία , κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Τον Αύγουστο του 2014 Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στην περιοχή Sinjar, στην οποία κατοικούσαν  πάνω από 400.000 Yazidis. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών επιβεβαίωσε ότι εκτελέστηκαν 5.000 άνδρες. Όσο  για τις 7.000 γυναίκες και κορίτσια , αυτές έγιναν  σκλάβες του σεξ για τους ισλαμιστές αντάρτες.
Ρεπορτάζ από το  γερμανικό  δίκτυο  ARD δείχνει φωτογραφίες του Γεζίντι να πωλούνται ως σκλάβοι  από το ISIS , ενώ συγχρόνως  Τούρκοι  πράκτορες  λαμβάνουν πληρωμή για την αγορά των σκλάβων .
Τον περασμένο μήνα, οι κουρδικές δυνάμεις ανακατέλαβαν την περιοχή που ζούσαν οι Γεζίντι, ανακαλύπτοντας  ομαδικούς τάφους, που πιστεύεται ότι περιέχουν τα λείψανα των γυναικών Γεζίντι, σε περιοχή  ανατολικά της πόλης  Sinjar.
Το γερμανικό κανάλι  NDR περιέγραψε την όλη διαδικασία :
« Το ισλαμικό κράτος πουλάει  γυναίκες και ανήλικα παιδιά σε ένα είδος εικονικής αγοράς σκλάβων με την επίδειξη φωτογραφιών. … Η μεταφορά των χρημάτων, όπως ανακάλυψε ο Γερμανός δημοσιογράφος πραγματοποιείται μέσω ενός γραφείου στην Τουρκία. …
Υπενθυμίζεται ότι οι Γεζίντι έχουν εκτεθεί σε εκστρατείες αναγκαστικού εξισλαμισμού και  αφομοίωσης, σύμφωνα με τον Τούρκο  κοινωνιολόγο Ismail Besikci, εξέχων ειδικού σε θέματα Κουρδιστάν.
«Κατά την διάρκεια των βαλκανικών πολέμων 1912-13 , τον διωγμό των Ποντίων και την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, οι Γεζίντι  είχαν επίσης εκδιωχθεί από τη γη τους. Καθ “όλη την ιστορία της Τουρκίας, έχουν δοκιμαστεί όλες οι μέθοδοι εξισλαμισμού των Γιαζίντι», δήλωσε ο ίδιος .
Σε άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο: Η Τουρκία Κοροϊδεύει και Αυτοί (ΕΕ) κάνουν πως δεν Καταλαβαίνουν, είχαμε αναφέρει ότι, η Τουρκία εμπαίζει ολόκληρη την διεθνή κοινότητα , την ΕΕ με θέμα τους μετανάστες , η οποία διακινεί βγάζοντας εκατομμύρια δολάρια.
Το κράτος μαφία, το οποίο διακινεί , πουλάει και σκοτώνει ανυπεράσπιστους ανθρώπους διάγει την τελευταία  του περίοδο. Ότι και να γίνει θα εξαφανιστούν από προσώπου της γης , παίρνοντας μακριά αυτή την « μάστιγα» που έχουν μέσα τους . Αυτά που έκαναν  και συνεχίζουν να πράττουν  αποτελούν όνειδος για την ανθρωπότητα .πηγή: http://www

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου