Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Για ποιο ΚΚΕ μίλησε ο Γέροντας Παΐσιος;

AGIOS-PAISIOS__KKE-ESWTERIKOY

Γιώργος Θαλάσσης

Πολλοί έχουν ξεχάσει ότι το αρχικό όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, πριν και από τοΣυνασπισμός, ήταν το ΚΚΕ Εσωτερικού.
Μια Ελληνική έκδοση του κομμουνισμού, που υποτίθεται ότι ήταν αποδεσμευμένη από τα σοβιετικά κέντρα έλεγχου, τα οποία ακολουθούσε το άλλο ΚΚΕ, αυτό που υπάρχει και σήμερα.

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο αγαπημένος μας Γέροντας μίλησε για ένα ΚΚΕ, που κάποτε με λίγους πιστούς Χριστιανούς θα αντιδράσουν μετά από μια περίοδο ομιχλώδη.

Επειδή τις προφητείες ενός προφήτη μόνο ένας προφήτης μπορεί να τις καταλάβει και επειδή ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ή δεν είναι το ΚΚΕ για το οποίο είχε μιλήσει ο Γέροντας, ίσως αντί να γινόμαστε αναλυτές θα έπρεπε να ευχόμαστε, αν είναι θέλημα Θεού, να έχουν έρθει τα χρόνια και οι καιροί και οι μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να είναι το ΚΚΕ και οι λίγοι πιστοί, για το οποίο είχε μιλήσει ο αγαπημένος μας Γέροντας.

Αν ήρθαν τα χρόνια και οι καιροί και οι μέρες εκείνες, αυτό σημαίνει ότι είμαστε στο κατώφλι γεγονότων, των οποίων η αλληλουχία καταλήγει στις ακτές του Βοσπόρου και στην πολυθρύλητη Αγία Σοφία.

Ας ευχόμαστε λοιπόν ο Θεός να φωτίζει τους άρχοντές μας, όποιοι και αν είναι αυτοί, να τους δίνει θάρρος και δύναμη να αντέξουν την ευρωσιωνιστική – γερμανική πίεση και να έρθει η Ανάσταση του Γένους όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αμήν Γένοιτο!

πορφυρια1

(βιβλίο «ΜαρτυρίεςΠροσκυνητῶν», B’ Τόμος, 2η Έκδοσησελ. 381)
http://agiotokos-kappadokia.gr/

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου