Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Κάποιοι πιστεύουν οτι μπορούν να τα βάλλουν με αυτούς εδώ & Ύστερα ξύπνησαν! (Καμαρώστε τους video)

Στα Καταφύγια έκαναν  Ανάσταση οι Χειριστές της Πολεμικής μας  Αεροπορίας  αφού ακόμη και ανήμερα του Πάσχα χρειάστηκα να επιχειρήσουν…

Δύο Μιράζ από γειώθηκαν από το νησί της Σκύρου Πασχαλιάτικα , για να αναχαιτίσουν τα Τούρκικα F-16 που πέταξαν στα ύψη βέβαια πάνω από την νήσο Παναγιά αλλά πέταξαν !
Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει άπειρες φορές ..Δεν αρκεί να έχουμε τους Καλύτερους Χειριστές του Κόσμου ,δεν αξίζει να έχουν τον καλύτερο προς το παρόν φυλασσόμενο εναέριο Χώρο στον Κόσμο …Όταν δεν χρησιμοποιείς αυτήν την Ισχύ που έχεις !!
Δεν είναι δυνατόν να τους παίρνουν καθημερινά την ουρά ,τους Τούρκους οι δικοί μας στις Αναχαιτίσεις και στις Εμπλοκές και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να δίνουμχε στον Τούρκο ποιοι είναι τα Αστέρια μας !
(,Μην γελιέστε …Οι Τούρκοι τους Χειριστές μας τους  καταγράφουν και τους φωτογραφίζουν )
Μια άλλη δυναμικότερη αντίδραση θα έστελνε το σωστό μήνυμα εκεί που πρέπει στους Απέναντι και όχι οι κούφιες Κουβέντες εκ του ασφαλούς των Πολιτικών που είναι  χωρίς αντίκρυσμα !
Καμαρώστε τα Γεράκια μας που αν και μοχθούν  καθημερινά και είναι με το παράπονο στα Χείλη ..Γιατί δεν μας αφήνεται να αλλάξουμε τα πετρέλαια ..Γιατί όπως λένε κάποτε οι Τούρκοι δεν μάλωναν ,αλλά τώρα το κάνουν καθημερινά ,αφού ξέρουν οτι δεν πρόκειται να τους Καταρρίψουμε !!http://-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου