Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Η.Π.Α – ΡΩΣΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ …Με τις πλάτες των ΗΠΑ η Ελλάδα θα προχωρήσει στην επέκταση των 6 Ν.Μ στα 12 Ν.Μ

Διαβάζοντας και βλέποντας σε καθημερινή βάση τα συμπεράσματα κατά την αποψίν μου είναι ως εξής.

1.Οι Η.Π.Α και οι συμαχοί τους υπέστησαν σοβαρή ήττα στο θέμα της Συρίας

2.Οι Η.Π.Α και οι σύμαχοι τους υπέστησαν ήττα στο θέμα που αφορά την ίδρυση κουρδικού κράτους και αυτό διότι

α.Παρέτηση Μπαρζανι
β. Διήσδυση ρωσίας στην ενέργεια του Κουρδιστάν
γ. Παράδοση εδαφών στο Ιράκ χωρίς να πεση ούτε πιστολιά
3. Με τις δύο (2) αυτές ήττες οι Η.Π.Α κοντεύουν να χάσουν τον έλεγχο στον Αραβικό κόσμο εάν αναλογισμούμε και την σύμπραξη Ρωσίας – Συρίας – Ιράν καθώς άλλων ομάδων του Αραβικού κόσμου.Μετά λοιπόν από τα παραπάνω τα σχέδια των Η.Π.Α αλλάζουν άρδην που κατά την γνώμη μου έχουν ως εξής.

1. Με την σύμπραξη Ισραήλ – Σαουδικής Αραβίας και με την βοήθεια των ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την συμαχία Ρωσίας – Συρίας – Ιράν έτσι ώστε από την μία να μπορέσουν να ιδρύσουν το κουρδικό κράτος και από την άλλη να διαμελίσουν την Συρία όπως το είχαν σχεδιάσει και να υλοποιήσουν τα σχεδιά τους για τους αγωγούς αλλά αυτή τη φορά επ’ ωφελεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ (Διαδρομή αγωγών και έξοδο στην μεσόγειο από το κράτος του Ισραήλ) έτσι ώστε να απωδυναμωθεί η Ρωσία και η Τουρκία.

2.Με τις πλάτες των ΗΠΑ η Ελλάδα θα προχωρήσει στην επέκταση των 6 Ν.Μ στα 12 Ν.Μ καθώς και στην ανακύρηξη της ΑΟΖ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα παρακάτω.
α. Επίθεση των Τούρκων για πολλούς και διαφόρους λόγους οι οποίοι είναι γνωστοί.
β. Θα βοηθήσουν βέβαια οι ΗΠΑ την Ελλάδα αλλά για δικούς τους σκοπούς .

1. Θα κλείσουν αυτομάτως τα στενά με αποτέλεσμα την αποκοπή της Ρωσίας από την Μεσόγειο

2.Το έλεγχο των διαύλων στο Αιγαίο πέλαγος.

3. Τον έλεγχο όλων των πηγών ενέργειας από τους ίδιους ανά την Μεσόγειο.

4.Την εκπαραθύρωση του Τούρκου ηγέτη έτσι ώστε να πάψει να υπάρχει

5. Το εκβιασμό της Ρωσίας εν όψη 2021 για την συμφωνία με την Τουρκία για τα εδάφη που της έχει παραχωρήσει και λίγοι το 2021 έτσι ώστε μαζί την Γεωργία και το Αζερμπαιτσάν να αποτελέσουν σημείο κομβικό για την δημιουργία βάσεων και τον έλεγχο της Ρωσίας.

6.Ο έλεγχος της ενέργειας ανά την Μεσόγειο απο της ΗΠΑ θα ποτελέσει σοβαρώτατο πλήγμα στην Ευρώπη και δη στην Γερμανία οι οποίες χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία έτσι όπως θέλουν οι ΗΠΑ.

7.Με όλα τα παραπάνω θα αποκόψουν των έλεγχο των χωρών της Βαλκανικής από τον Ρώσικο παράγοντα και θα παίζουν όπως αυτές θέλουν.

8. Αποκόμποντας τον Ρώσικο παράγοντα από την Μεσόγειο θα προβού στον πλήρη έλεγχο της διώρυγας του Σουέζ (διότι μελετάτε από την Ρωσία Στρατιωτική βάση κάπου στο Σουέζ την οποία το Ισραήλ δεν την θέλει επουδινεί αλλά και οι ΗΠΑ δεν την επιθυμούν διακαώς)

Βέβαια σε όλα αυτά τα παραπάνω πιστεύω ότι ο Ρώσικος παράγοντας θα αντιδράσει σθεναρά διότι δεν πιστεύω ότι ο Πούτιν δεν τα γνωρίζει και δεν προετοιμάζεται , αλλά το θέμα είναι όχι το ποότε θα αρχίσει να αντιδρά αλλά το πώς και σε ποιά μέτωπα και σύγουρα το τρόπους θα τους έχει μελετήσει μένει να τους δούμε.

Δημήτριος Β.http://www.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου