Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ: «ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.» (ΒΙΝΤΕΟ)

ellada-tourkia-polemosO γνωστός Διεθνολόγος και Στρατιωτικός  Αναλυτής Θανάσης Δρούγος προέβλεψε με τα βεβαιότητος «Θερμό  επεισόδιο εντός του 2017 με τους Τούρκους στο Αιγαίο!
Στηρίζει τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις του σε γεγονότα και Στρατιωτικές κινήσεις που τρέχουν  σήμερα σε ολόκληρη την περιοχή !
Ο διεθνολόγος, Θανάσης Δρούγος, δήλωσε πάρα πολύ ανήσυχος για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά λέγοντας πως αυτή τη φορά  οι απειλές της Τουρκίας  δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση όπως  εξελίσσεται η  κατάσταση.
Κατηγορηματικά πιστεύει ότι μπορεί να πάμε σε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο: «Ναι , ναι, για πρώτη φορά το λέω ότι από τώρα, μέχρι και τα μέσα 2017!
Αποκλείω λέει ολοκληρωτικό πόλεμο. Το τονίζω! Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει πιθανότητα, πολύ μεγάλη πιθανότητα  για θερμό και δεν θα επέμβει και κανένας εύκολα για βοήθεια.
http://www.                       Hellenic Frenzyness

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου