Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

18+ ΒΙΝΤΕΟ… ΦΡΙΚΗΣ!!! ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ!Προσοχή: τα βίντεο περιέχουν πολύ φρικιαστικό περιεχόμενο.!!

cuppoy-xyaatsjcΒασανιστήρια και απάνθρωπες πράξεις όπως έχουν διαδραματιστεί τα τελευταία χρόνια στο Χαλέπι της Συρίας και αποκρύβονται από τα ΜΜΕ.
Ελπίζαμε ότι τουλάχιστον κάποια από τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονταν στα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά με τους αιχμαλώτους πολέμου. Συστηματικά κρύβουν την αλήθεια, λένε ψέματα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κρατούν την γραμμή της παραπληροφόρησης, ενώ γίνονται εγκληματικά τάγματα θανάτου που ονομάζονται «των ανταρτών ή των εξεγερμένων».
Και αυτοί οι απάνθρωποι βάρβαροι μιας οργάνωσης με το όνομα FSA, συνδέθηκαν επίσημα με τα Ηνωμένα Έθνη. Με αυτόν τον τρόπο έχουν την προστασία των Ηνωμένων Εθνών και την παροχή όπλων, εγγύηση για ασφαλή διέλευση και ό,τι άλλο χρειάζονται.
Οι δράσεις τους έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτές άλλων ομάδων όπως της Αλ Κάιντα καθώς σχίζουν λαιμούς από παιδιά, σπάνε αρθρώσεις, κυριολεκτικά τεμαχίζουν ανθρώπους και γενικότερα πράττουν οτιδήποτε συμβάλλει σε αργό και βασανιστικό θάνατο. Η Αλ Κάιντα χτυπάει το ζουρνά και τα διεφθαρμένα Ηνωμένα Έθνη μαζί με τη Γαλλία χορεύουν.
Τα ΜΜΕ αναφέρονται εδώ και μήνες στην «μετριοπαθή» Σαρία του Χαλεπιού, όπως θέλουν τουλάχιστον να την παρουσιάζουν. Τα γεγονότα όμως όπως θα σας δείξουμε παρακάτω είναι πολύ πιο φρικτά στην πραγματικότητα.
Ολόκληρος ο πόλεμος κατά της Συρίας βασίζεται πάνω σε ψέματα.
guernica
Φρικτά βασανιστήρια όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς. Εδώ φαίνεται καθαρά ένας άντρας του οποίου έχουν σπάσει τον ώμο ώστε να έχει αργό βασανιστικό θάνατο.
ssaeed-milde-der-schariah
Τα ΜΜΕ για όλα αυτά αποδίδουν κατηγορίες στο καθεστώς της Συρίας ώστε να δημιουργείται μίσος και να μπορούν να συνεχίζουν την προπαγάνδα τους. Όμως οι Σύριοι έχουν καταλάβει ότι όλα αυτά γίνονται ώστε οι τρομοκράτες να αλλάξουν το καθεστώς και έτσι δεν πιστεύουν τα ψέματα της Δύσης.
Προσοχή: τα βίντεο περιέχουν πολύ φρικιαστικό περιεχόμενο.
Βασανιστήρια και μαζικές εκτελέσεις σε φυλακισμένους

Παρακάτω ορισμένα από τα θύματα, όλοι δολοφονημένοι:
Τα θύματα από αυτούς που πολεμούν τους διεθνούς τρομοκράτες στο Χαλέπι, ας αναπαύονται εν ειρήνη.
Ακόμα και όταν αυτός ο άνθρωπος πέφτει προς το θάνατο, κρατάει μέχρι τελευταία την συριακή σημαία σταθερά στα χέρια του.
Οι τρομοκρατικές δυνάμεις της CIA που αγωνίζονται στα βόρεια του Χαλεπιού υποτίθεται κατά των ISIS δείχνουν παιδιά στρατιώτες στο μέτωπο, και αντιδρούν υποτίθεται αγανακτισμένα. Από την άλλη όμως, οι ίδιοι στέλνουν και εκπαιδεύουν αμέτρητα παιδιά και εφήβους για να πολεμούν στο πλευρό τους και μαζί με την Αλ Κάιντα, προσλαμβάνουν συνεχώς νέα παιδιά, ακόμη και από τους προσφυγικούς καταυλισμούς μέσα και γύρω από τη Συρία και γύρω στις παραμεθόριες περιοχές.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου