Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Πλήρης επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής από τον κυριακάτικο Τύπο: Οι αλβανοί ουτσεκάδες καθοδηγούν και ελέγχουν τους «αντιεξουσιαστές» των Εξαρχείων

alba_uck_anarx__article

Ένα αρκετά ενδιαφέρον  κείμενο με τίτλο «Μέλη του UCK οι μαφιόζοι των Εξαρχείων» δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», η οποία, μεταξύ άλλων, γράφει και τα εξής:

«Μέλη του UCK υπήρξαν δύο από τα ηγετικά στελέχη της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών στα Εξάρχεια, που με χειρουργική επέμβαση εξάρθρωσε την περασμένη Τρίτη η Ασφάλεια Αττικής. Ο ένας κυκλοφορούσε με το ψευδώνυμο «Ναρί» και έμενε στου Γκύζη και ο δεύτερος με το ψευδώνυμο «Κουάρτο». Και οι δύο είχαν τατουάζ με το σήμα του UCK, του παραστρατιωτικού «Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού της Αλβανίας», όπως αυτοαποκαλείται, ενώ οι πληροφορίες επιμένουν πωςο ένας εξ αυτών έλαβε μέρος παλαιότερα και σε επιχειρήσεις στα Βαλκάνια.

Η Κατεχάκη εκτιμά ότι με την εξάρθρωση της αλβανικής μαφίας από την Αστυνομία θα αποτραπούν σχέδια που είχαν εκπονηθεί από συγκεκριμένες ομάδες αναρχικών για συγκρότηση «ομάδων πολιτοφυλάκων», ακόμα και… ενόπλων (!), προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη – ή με το πρόσχημα αυτό.

«Τώρα δεν υπάρχει η ηθική βάση για κάτι τέτοιο, ενώ καταρρίπτεται και το επιχείρημα ότι η Αστυνομία διακινεί τα ναρκωτικά στην περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά κορυφαία πηγή στη Realnews.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μάλιστα, υπό τον τέως στρατιωτικό Νίκο Τόσκα, υιοθέτησε εξαρχής τις πληροφορίες που υπήρξαν στην ΕΛ.ΑΣ., ότι ένα μέρος των «μπαχαλάκηδων» γύρω από το Πολυτεχνείο «τροφοδοτείτο» από την αλβανική μαφία, προκειμένου να εμποδίζεται η παρουσία της Αστυνομίας στα Εξάρχεια και να διακινούνται χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους τα ναρκωτικά.

Στην Κατεχάκη, άλλωστε, παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις -μη- αντιδράσεις (έως τώρα τουλάχιστον) του αναρχικού χώρου στην περιοχή, καθώς και τις αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ διαφόρων ομάδων του, κυρίως την «κόντρα» με τους «μπαχαλάκηδες»».

Το δημοσίευμα της Real News επιβεβαιώνει, επί της ουσίας, αυτό που έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δηλαδή οι αλβανοί κάνουν το απόλυτο κουμάντο στους εγχώριους «αναρχικούς» και «αντιεξουσιαστές», τους οποίους ελέγχουν πλήρως, όχι μόνο στην καταδίκη του «κακού» Ελληνικού Εθνικισμού (για τον αντίστοιχο αλβανικό εθνικισμό ούτε κουβέντα. Γι’ αυτό άλλωστε δεν τους έχουμε δει ποτέ να καίνε αλβανική σημαία), αλλά και στην διακίνηση των ναρκωτικών στην περιοχή, ερχόμενοι σε σύγκρουση με άλλες συμμορίες διακίνησης του «λευκού θανάτου», οι οποίες ελέγχονται από άραβες.

Όλα αυτά αποτελούν την καλύτερη απάντηση και σε διάφορους φαιδρούς, οι οποίοι «συγχαίραν» τους δολοφόνους εκτελεστές του άραβα εμπόρου ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Χαμπίμπι», τρώγοντας το κουτόχορτο της προκήρυξης που στάλθηκε για να θολώσει τα νερά. Εξίσου ενδιαφέρον, όμως, έχει το τέλος του κειμένου, το οποίο έχει ως εξής:

«Όσον αφορά τα τρία υπό κατάληψη στέκια στα Εξάρχεια και κυρίως στο «Box» και στη Διδότου, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου διαμηνύει: «Η διακίνηση ιδεών δεν μας ενοχλεί. Εκείνο που δεν θέλουμε είναι στα στέκια αυτά -και πουθενά αλλού- να υπάρχουν ναρκωτικά, όπλα και μολότοφ». Ταυτόχρονα, εκτιμά πως το θέμα των Εξαρχείων δεν είναι μόνο αστυνομικό…»

Το απόσπασμα είναι ξεκάθαρο κάποιων πραγμάτων που ισχύουν στην περιοχή των Εξαρχείων (και όχι μόνον), χωρίς να χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα από την δική μας πλευρά. Εκτός από το ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» όχι μόνο δεν αντιτίθενται σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, όχι μόνο αποτελούν έμμεσο συμπαραστάτη της και προωθητή των απόψεών της επί μια σειρά σοβαρών ζητημάτων (όπως εθνομηδενισμός, πολυπολιτισμικότητα κλπ.), αλλά ο βιοπορισμός τους γίνεται με τον πλέον απεχθή και βρώμικο τρόπο.            

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου